Ο Δήμος Ξηρομέρου διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» προϋπολογισμού 370.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α. 24%). Πρόκειται για δύο σημαντικές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Γήπεδο Τ.Κ. Μύτικα και και την αποπεράτωση του Δημοτικού Γηπέδου Τ.Κ. Κανδήλας.
Αναλυτικά οι εργασίες που προβλέπονται είναι οι εξής,

1.Τοποθέτηση Συνθετικού Χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Τ.Κ. Μύτικα, Δ.Ε. Αλυζίας, Δήμος Ξηρομέρου:
Το έργο αφορά την έντεχνη τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό γήπεδο Τ.Κ. Μύτικα, στην Δημοτική Ενότητα Αλυζίας. Ο συνθετικός χλοοτάπητας θα τοποθετηθεί επάνω σε ένα καλό γεωλογικά έδαφος που σε πολλά σημεία του έχει αστοχήσει (φαινόμενα ρευστοποίησης). Ο χώρος που θα τοποθετηθεί θα διαστρωθεί με διαβαθμισμένα υλικά και θα διαμορφωθεί καταλλήλως η επιφάνεια. Ο συνθετικός χλοοτάπητας θα είναι σύγχρονος, ενισχυμένος, τελευταίας γενιάς και Ευρωπαϊκής καταγωγής και θα είναι κατασκευασμένος από ίνες πολυαιθυλενίου (100%) τελευταίας γενιάς, αποχρώσεων πράσινου, με προστασία κατά των υπεριωδών ακτινών και της ζέστης. Οι διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου (μετά των απαιτούμενων προεκτάσεων του περιμετρικά) που θα επιστρωθεί με νέο συνθετικό χλοοτάπητα είναι 69,00Χ99,00μ., με τα απαιτούμενα περιθώρια ασφαλείας όπως απαιτούνται από την FIFA την Ε.Π.Ο. και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Επιπλέον θα κατασκευαστεί περίφραξη του αγωνιστικού χώρου ύψους 2,00m. 2 Αποπεράτωση Δημοτικού Γηπέδου Τ.Κ. Κανδήλας, Δ.Ε. Αλυζίας, Δήμος Ξηρομέρου:
Στο υπάρχων Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου, στην Τ.Κ. Κανδήλας Δ.Ε. Αλυζίας, προβλέπεται να γίνουν εργασίες αποπεράτωσης που θα περιλαμβάνουν κατασκευή περίφραξης του αγωνιστικού χώρου ύψους 2,00m καθώς και κατασκευή βάσεων από σκυρόδεμα στις γωνίες του γηπέδου όπου θα τοποθετηθούν χαλύβδινοι ιστοί ύψους 15,00m οι οποίοι θα φέρουν από τρεις προβολείς των 1.000W ο καθένας και λοιπές εργασίες ηλεκτροφωτισμού.

Πηγή: agriniosite.gr

Από xiromeropress