O Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΣΟΛΑΣ  εύχεται σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς μια δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χαμόγελα. Ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα στα ‘’πρωτάκια’’ μας που κάνουν τα πρώτα βήματα τους στο ταξίδι της γνώσης.
Ως δημοτική αρχή, σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, δεσμευόμαστε να προσπαθήσουμε για ασφαλείς, σύγχρονες και κατάλληλες υποδομές.
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Αθανάσιος Κασόλας αποστέλλει σε γονείς και μαθητές τις θερμότερες ευχές του για μια δημιουργική, παραγωγική και επιτυχημένη χρονιά. Η εκπαίδευση αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της προόδου και της ανάπτυξης της κοινωνίας μας, και όλοι μας έχουμε την ευθύνη να στηρίξουμε τα παιδιά μας στον δρόμο της γνώσης.
Η νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες για προσωπική και συλλογική ανάπτυξη. Με συνεργασία, υπομονή και αλληλεγγύη, μπορούμε να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο και να δημιουργήσουμε ένα σχολικό περιβάλλον που θα εμπνέει και θα καλλιεργεί τα ταλέντα και τις δεξιότητες των μαθητών μας.
Όλοι μαζί εξασφαλίζουμε στα παιδιά μας το σχολικό περιβάλλον που τους αξίζει!

Από xiromeropress