Σε ροντέο μετατράπηκε σχολείο στο Αγρίνιο όπου σημειώθηκε άγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητών και καθηγητών.
Αδιανόητο επεισόδιο διαδραματίστηκε σε Λύκειο του Αγρινίου, όπου μετά τη λήξη του καθημερινού προγράμματος μαθημάτων, μαθητές αλλά και εξωσχολικοί κινήθηκαν απειλητικά στην εξώπορτα του σχολείου εναντίον καθηγητών.

Επικράτησε ένταση και η κατάσταση ξέφυγε κάποια στιγμή από τον έλεγχο καθώς κάποιοι μαθητές φέρεται να γρονθοκόπησαν καθηγητές που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Ακολούθησε χαμός, με φωνές και νεύρα ενώ υπήρξαν και απειλητικές κινήσεις από μαθητές προς άλλους μαθητές και συγκεκριμένα σε μαθήτρια.

Στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία και η κατάσταση ευτυχώς εκτονώθηκε χωρίς να υπάρξουν χειρότερα.

Πάντως, δεν έγινε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη μιας και οι πρωταίτιοι των επεισοδίων μόλις είδαν το περιπολικό τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του agriniotimes, η ένταση δημιουργήθηκε από τη χθεσινή ημέρα και τα αίτιά της έχουν να κάνουν με τις εκλογές του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου.

Το περιστατικό θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό για τη σχολική κοινότητα ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια μιας και οι γονείς που έτρεξαν στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσουν σε μήνυση εναντίον μαθητών που επιτέθηκαν στα παιδιά τους.
dikaiologitika.gr/

Από xiromeropress