Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ «Aρπάχτηκαν» Τσαπανίδου, Δελλατόλας και Χατζηνικολάου για το εμβόλιο!

«Aρπάχτηκαν» Τσαπανίδου, Δελλατόλας και Χατζηνικολάου για το εμβόλιο!

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, εξαιτίας του μεγάλου ποσοστού των Ελλήνων που λέει «όχι» στο εμβόλιο.

«Aρπάχτηκαν» Τσαπανίδου, Δελλατόλας και Χατζηνικολάου για το εμβόλιο!
Συγκεκριμένα παρουσίασαν την έρευνα της MRB, σύμφωνα με την οποία μόλις το 32,7% των Ελλήνων λέει πως θα κάνει κανονικά το εμβόλιο. Η Πόπη Τσαπανίδου υποστήριξε πως ο κόσμος είναι επιφυλακτικός για το εμβόλιο διότι δεν ακολουθήθηκαν τα πρωτόκολλα τα οποία ακολουθούνται για την ανάπτυξη των εμβολίων.

Αυτό φέρεται να «ενόχλησε» τον Αντώνη Δελλατόλα που αμφισβήτησε τις έρευνες και αναφέρθηκε σε εξωγήινους και βροχές…

«Δεν έχει ανοίξει καν κουβέντα για την ουσία. Δηλαδή τι είναι αυτό το εμβόλιο, πώς θα λειτουργήσει, ποιοι πρέπει να το κάνουν, ποιοι πρέπει να το αποφύγουν.

Βλέπουμε ότι μπαίνουν σιγά-σιγά στοιχεία στη μέση από τις παρενέργειες που εμφανίζει. Οι αλλεργικοί για παράδειγμα πρέπει να εξαιρεθούν, δεν πρέπει να το κάνουν. Γιατί δεν ανοίγει η επιστημονική κοινότητα μία ωραία κουβέντα ενημέρωσης του κόσμου ποιοι πρέπει να το κάνουν, γιατί πρέπει να το κάνουν, πώς θα το κάνουν», είπε η Πόπη Τσαπανίδου.
Με τον Αντώνη Δελλατόλα να της απαντά ότι «μέχρι τότε θα πεθάνουνε καμιά δεκαριά εκατομμύρια για να αποφασίσουν κάποιοι που έχουν μια αντίρρηση ενώ υπάρχουν όσα είπα πριν, που βεβαιώνουν μέσα από τις δοκιμές δεν υπάρχουν παρενέργειες. Έχει βγει 100 φορές ο κ. Μόσιαλος και έχει πει τα καλύτερα».

Τότε η κ. Τσαπανίδου παρενέβη ξανά τονίζοντας ότι «οι δοκιμές αυτές διήρκησαν λίγους μήνες».

«Θέλω να σου βάλω άλλη μία παράμετρο στην κουβέντα, από τις μετρήσεις προκύπτει ότι οι άνθρωποι είναι πολύ επιφυλακτικοί απέναντι στο σύστημα, είτε αυτό είναι ερευνητικό υγειονομικό ή και πολιτικό γιατί στο παρελθόν ακόμη και τα υγειονομικά συστήματα…», είπε και τη διέκοψε ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα να του ζητάει να κλείσουν τη σύνδεση αισιόδοξα.
«Θα κλείσουμε. Καλώντας εγώ τους πολίτες να μην ακούν τους δημοσιογράφους για τα θέματα αυτά αλλά το γιατρό τους. Nα μην ακούν ούτε τον Δελλατόλα, ούτε τον Χατζηνικολάου, ούτε την Τσαπανίδου.

Να συνεννοούνται με τον γιατρό τους και να ρωτάνε το γιατρό τους για το τι πρέπει να κάνουνε και όχι τον παρτενέρ στο τάβλι στο καφενείο, όχι το δημοσιογράφο που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει, είναι από λοιμωξιολόγος μέχρι πνευμονολόγος.
Όχι, όχι, όχι, όχι. Μόνο το γιατρό τους», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Πόπη Τσαπανίδου να τον διακόπτει και να λέει «επειδή είμαι παρούσα στην κουβέντα αυτή και δεν είμαι γιατρός αλλά μίλησα για το θέμα αυτό».

«Όλοι μιλάμε», σημείωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Πόπη Τσαπανίδου να επιμένει λέγοντας ότι μετέφερε «αποτελέσματα από παγκόσμιους οργανισμούς και πανεπιστήμια που καταλήγουν γιατί ο κόσμος φοβάται».

«Ο καθένας με το γιατρό του, να ακούσουμε το γιατρό μας Πόπη. Ο Αντώνης με το δικό του οικογενειακό, γιατρό εγώ με το δικό μου, εσύ με το δικό σου, οι οποίοι θα μας συμβουλεύσουν έγκυρα αξιόπιστα γιατί έχουν φάει τα χρόνια τους στα θρανία για να μπορούν να μας συμβουλεύσουν», κατέληξε ο κ. Χατζηνικολάου..makeleio.gr/