Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Aυτές είναι Οι 3 περιοχές της Αθήνας που είναι στο κόκκινο λόγω...

Aυτές είναι Οι 3 περιοχές της Αθήνας που είναι στο κόκκινο λόγω κρουσμάτων μετά τις διακοπές

Aυτές είναι Οι 3 περιοχές της Αθήνας που είναι στο κόκκινο λόγω κρουσμάτων μετά τις διακοπές
Η μεγάλη τους ανησυχία ήταν ότι οι ασυμπτωματικοί νέοι, γυρίζοντας από τα νησιά (κυρίως των Κυκλάδων που έχουν και το μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο) θα έφερναν τον ιό στα μεγάλα αστικά κέντρα και θα έθεταν σε κίνδυνο γονείς και μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους με τους οποίους θα έρχονταν σε επαφή.

Δυστυχώς οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν. Υπάρχουν μάλιστα τρεις περιοχές της Αθήνας που είναι πολύ πιο επιβαρυμένες από τις άλλες, δημιουργώντας πονοκέφαλο στην κυβέρνηση.

Ο λόγος για τη Γλυφάδα, τη Βούλα και την Κηφισιά. Η πλειονότητα των κρουσμάτων που βρέθηκαν στους συγκεκριμένους Δήμους μόλις είχαν επιστρέψει από Μύκονο, Χαλκιδική και Πάρο. Επέστρεψαν φέρνοντας μαζί και τον ιό…

Οι επιστήμονες έχουν στραμμένα τα μάτια τους στις τρεις αυτές περιοχές περιμένοντας να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τις επόμενες μέρες. Έχουν ξεκαθαρίσει ότι στα πιθανά μέτρα που θα ληφθούν είναι και τα τοπικά lockdown ακόμα και εντός Αττικής.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες μέρες ως την Κυριακή είναι κρίσιμες. Οι μετρήσεις θα δείξουν αν θα χρειαστούν νέα μέτρα και ποια θα είναι αυτά…
πηγη