Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ «Big brother της νέας εποχής»! Το «έκαναν» κάτω από τα σκεπάσματα η...

«Big brother της νέας εποχής»! Το «έκαναν» κάτω από τα σκεπάσματα η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς.; Μιλάνε οι εικόνες… (Βίντεο)

Συζητήσεις περί… οπισθίων έπιασαν στο βραδινό επεισόδιο η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

«Big brother της νέας εποχής»! Το «έκαναν» κάτω από τα σκεπάσματα η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς.; Μιλάνε οι εικόνες… (Βίντεο)
A pair of golden wedding rings on wooden background, copy space

Τα spoiler από το πρωί έλεγαν ότι θα δούμε τους δύο παίκτες να έρχονται αρκετά κοντά στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού αλλά ποιος να φανταζόταν πόσο ακριβώς κοντά θα έρχονταν…

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι η Σοφία άρχισε να διαμαρτύρεται που πάχυνε και μεγάλωσαν τα οπίσθιά της με αποκορύφωμα να φτάσει να παροτρύνει με έντονο ζήλο τον Δημήτρη να τα πιάσει για να κρίνει κι ο ίδιος.

«Έχω πολύ μεγάλο κ@λο. Μεγάλωσε ο κ@λος μου. Τι είναι αυτό το πράγμα; Δες εδώ κ@λο. Πιάσε λίγο τον κ@λο μου. Πιάσε ρε μαλ@κ@ τον κ@λο μου», έλεγε κι έλεγε. «Δεν ξέρω καν πώς ο κ@λος σου ήταν πριν», της απάντησε εκείνος. Στο τέλος, και αφού μεταπείστηκε έκανε τη… δοκιμή του και την καθησύχασε λέγοντάς της ότι εν τέλει δεν έχει μεγαλώσει…

Λίγες στιγμές αργότερα, το πολυσυζητημένο «ζευγάρι» του ριάλιτι τρύπωσε κάτω από τα σκεπάσματα και έμεινε εκεί για αρκετά λεπτά κάνοντας τη φαντασία των τηλεθεατών να οργιάσει!

πηγη