Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Eρχεται το 10ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι.

Eρχεται το 10ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι.


To 10ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι πλησιάζει. Οι προετοιμασίες του Συλλόγου Γυναικών είναι εντατικές. Τα άρματα κατασκευάζονται και αναμένεται να καταπλήξουν και πάλι τους εκατοντάδες επισκέπτες.
Κανείς δεν έχει ξεχάσει τα καρναβάλια των προηγούμενων εννιά χρόνων. Εκπληκτικές οι καρναβαλικές παρελάσεις στον κεντρικό δρόμο του Μύτικα και υπέροχη η καύση του Καρνάβαλου μέσα στην ήρεμη θάλασσα μπροστά στο μώλο του Αγίου Νικολάου.
Όλοι οι επισκέπτες έφευγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις κάτι τι οποίο θα φανεί φέτος με τον αρκετό κόσμο που αναμένεται να συρρεύσει στο Μύτικα. Το μυστικό της επιτυχίας του Μυτικιώτικου Καρναβαλιού…, το μεράκι, το κέφι και η χαρά των συμμετεχόντων. Μέσα στην καταθλιπτική ατμόσφαιρα των ημερών λόγω της οικονομικής κρίσης, μία νότα αισιοδοξίας, χωρίς υπερβολές, με το οικονομικό κόστος να το αναλαμβάνουν οι συμμετέχοντες, με ατελείωτο κέφι, εκπλήξεις, δώρα, διασκέδαση, πολύ μουσική και χορό!
Περιμένοντας το 10ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι ας θυμηθούμε μερικές στιγμές από παλαιότερα Μυτικιώτικα Καρναβάλια και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να το μεταδώσουμε ζωντανά μέσω διαδικτύου, κάτι που είχαμε κάνει και παλαιότερα.
http://mytikaspress.blogspot.gr/