ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έργο: ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΣΤΑΚΟΥ
Για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Αγαπητοί Συνδημότες – Συνδημότισσες,
Τις τελευταίες μέρες, ο Aνύπαρκτος Δήμαρχος κύριος Τριανταφυλλάκης σε συνεργασία με την εξωθεσμική ηγετική ομάδα που ασκούν την εξουσία στο Δήμο Ξηρομέρου μέσω του διαδικτύου προσπαθούν με ψέματα να καπηλευτούν το έργο της Ανάπλασης του Παραλιακού Μετώπου Αστακού, λέγοντας στους Δημότες ότι το
έργο αυτό είναι δικό τους και ότι έδωσαν μεγάλους αγώνες για να το εντάξουν στο ΕΣΠΑ και να εξασφαλίσουν τις σχετικές πιστώσεις.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, οφείλω σαν πρώην Δήμαρχος Ξηρομέρου και Επικεφαλής της σημερινής μείζονος αντιπολίτευσης να ενημερώσω τους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου με έγγραφα στοιχεία και αποδείξεις και όχι με ψέματα και φαμφάρες ότι το έργο του Παραλιακού Μετώπου Αστακού είναι έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Γαλούνη και όχι του Τριανταφυλλάκη.
Παρακάτω σας καταθέτουμε τα πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία.
Για την ένταξη του έργου αυτού στο ΕΣΠΑ απαιτούνταν έξι (6) τεχνικές μελέτες.

Οι τρεις (3) μελέτες ανατέθηκαν και συντάχθηκαν το 2013 από τη Δημοτική Αρχή του πρώην Δημάρχου κυρίου Πυθαγόρα Σαμαρά. Οι υπόλοιπες τρεις (3) μελέτες ανατέθηκαν, συντάχθηκαν και παραλήφθηκαν από τη Δημοτική Αρχή του κυρίου Γαλούνη.
Αφού έγινε επικαιροποίηση των τριών (3) παλιών μελετών του 2013 ο Δήμος Ξηρομέρου με το Αριθμ.Πρωτ. 3876/30-5-2018 έγγραφο του κατέθεσε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αίτηση χρηματοδότησης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα 2014-2020 συνολικής Δαπάνης 1.368.400 ευρώ.

Με την παραπάνω αίτηση κατατέθηκε ο πλήρης φάκελος του έργου ο οποίος πριν την κατάθεση του εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου (Αρ. Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου 65/19-5-2018)
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την Αριθμ.Πρωτ. 3243/06-09-2018 Απόφαση του Περιφεριάρχη κυρίου Απόστολου Κατσιφάρα έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου και ενέταξε το έργο αυτό στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα με Προϋπολογισμό 1.368.400 ευρώ.
Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοπρασία του παραπάνω έργου έγινε την 01/10/2019.
Συνεπώς, αποδεικνύεται έμπρακτα ότι το παραπάνω έργο είναι της Δημοτικής Αρχής Γαλούνη και όχι της σημερινής Αρχής Τριανταφυλλάκη.

Συμπολίτες – Συμπολίτισσες ,
Πέρασαν περίπου δύο (2) χρόνια από τη ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής. Δυστυχώς για τους πολίτες του Δήμου μας ο κύριος Τριανταφυλλάκης και η έξω θεσμική ομάδα που ασκούν την εξουσία στο Δήμο
Απέτυχαν Παταγωδώς. Δεν έχουν εκτελέσει και δεν έχουν παραδώσει στους Πολίτες κανένα έργο.
Είναι εντελώς Ανίκανοι και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε καν τα προβλήματα της καθημερινότητας των Πολιτών παρότι στο Δήμο εργάζονται με διάφορα προγράμματα 100 περίπου άτομα.
Το μόνο που προσπαθούν να κάνουν καθημερινά και επικοινωνιακά είναι να προσβάλλουν και να απαξιώνουν τον πρώην Δήμαρχο και την πρώην Δημοτική Αρχή και προσπαθούν με ψέματα να δικαιολογήσουν την Ανυπαρξία τους και το Mηδενικό τους έργο.
Κύριε Τριανταφυλλάκη, όπως λέει ο περήφανος λαός μας, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η Αλήθεια πάντα λάμπει.
Εγώ προσωπικά και η Παράταξη μου πορευθήκαμε και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με γνώμονα πάντα την Αλήθεια.
Καλή σας νύχτα.

Αγαπητοί Συμπολίτες τα συμπεράσματα δικά σας.

Γαλούνης Ερωτόκριτος
Πρώην Δήμαρχος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης

Ακολουθούν Αποφάσεις και Δημόσια Έγγραφα που Αποδεικνύουν
https://drive.google.com/file/d/1I_KPna2UkIS3ztHg25RDl0WuOr7yovOl/view?usp=sharing

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *