Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ H ΕΦΗ ΓΡΙΝΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ...

H ΕΦΗ ΓΡΙΝΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ!

Τον κύριο κορμό του ψηφοδελτίου του, στην Αιτωλοακαρνανία, παρουσίασε σήμερα Τετάρτη, σε ξενοδοχείο στο Αγρίνιο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Σπηλιόπουλος. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ Η ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΣΣΑ ΕΦΗ ΓΡΙΝΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΤΟ!

Η Έφη Γρίνου γεννήθηκε το 1973, στον Αετό Δ. Ακτίου-Βόνιτσας. Είναι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών και κατοικεί στη Ναύπακτο. Είναι τελειόφοιτος της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών, στο τμήμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών. Η επιμορφωτική της δραστηριότητα εστιάζεται στην Αγγλική Γλώσσα, στην Πληροφορική και σε ποικίλα Προγράμματα «Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης».

Έχει πλούσια κοινωνική και επαγγελματική δράση, από το 2005 μέχρι και σήμερα, προσφέροντας κοινωφελές έργο από διάφορες θέσεις ευθύνης σε τοπικούς φορείς και συλλόγους. Διετέλεσε Γραμματέας στην Τοπική Οργάνωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ναυπακτίας, Υπεύθυνη «Δημοσίων σχέσεων» στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Αετινών Αθήνας», και Μέλος στην Εταιρεία Ναυπακτιακών Μελετών.

Επίσης, Πρόεδρος του τοπικού πολιτιστικού Συλλόγου Αετού «Ο Μπούμστος», Γραμματέας και Μέλος σε Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δ.Σχ. Ναυπάκτου, του 7ου Δ.Σχ. Αγίων Αναργύρων Αττικής και του 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου.
Ως εργαζόμενη, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στον ιδιωτικό, αλλά κυρίως, στο δημόσιο τομέα από το 1995. Στο Ίδρυμα Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ», στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλ/νίας, στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας Μεσολογγίου, στο Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας Ναυπάκτου, στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Ναυπακτίας, ενώ έως και σήμερα είναι στο Τμήμα Μεταφορών & Επικοινωνιών Ναυπάκτου.