Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ H EΛΛΑΔΑ ΣΤΕΛΝΕΙ 50 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ...

H EΛΛΑΔΑ ΣΤΕΛΝΕΙ 50 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ


Μετά τη στρατιωτική κλιμάκωση μεταξύ της Συρίας του Άσαντ και της Τουρκίας, η Ελλάδα σφραγίζει τα σύνορά της, γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα μάλιστα με… αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, η ελληνική κυβέρνηση στέλνει «50 πολεμικά πλοία στα ελληνικά νησιά» για να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ.

Δείτε επίσης! Έκτακτη επικοινωνία Μητσοτάκη-Μέρκελ για τους λ@θρο στον Έβρο

Που ακριβώς ανακάλυψε η Bil 50 πολεμικά πλοία του ΠΝ και μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες, είναι ένα ερώτημα.

Στον τίτλο του επίμαχου άρθρου, η εφημερίδα αναφέρει:

«Οι Έλληνες απομονώνονται πλήρως από τους πρόσφυγες με αφορμή την κλιμάκωση της έντασης Τουρκίας- Συρίας» και η ελληνική κυβέρνηση στέλνει 50 πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο».

Η εφημερίδα Bild επικαλείται υψηλόβαθμο κυβερνητικό εκπρόσωπο που δεν θέλησε να κατονομαστεί και πολύ καλώς έκανε που δεν θέλησε να κατονομαστεί καθώς θα έπρεπε να δικαιολογήσει στη συνέχεια πως μέτρησε 50 πλοία για το ΠΝ και μάλιστα όλα σε επιχειρησιακή κατάσταση!

«Το απόγευμα της Παρασκευής, η Ελλάδα έκλεισε τα σύνορά της με την Τουρκία: όχι μόνο για τους πρόσφυγες, αλλά και για όλους», επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα.
makeleio.gr/