ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Mισθώνονται λεωφορεία για το Αγρίνιο όπου θα εκτεθεί ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ το «χρυσό στεφάνι του Θυρρείου»

Μετά από όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες σχετικά με το χρυσό στεφάνι του Θυρρειου ,σας ενημερώνουμε οτι: Στην ιστορική παρουσίαση του αρχαίου Στέφανου για πρώτη και μοναδική φορά στο κοινό,στο αρχαιολογικό μουσείο Αγρίνιου την Τετάρτη 22/5/19 στις 10.00 πμ η κοινότητα θυρρειου με τη βοήθεια και του κέντρου μέριμνας Ακτίου Βόνιτσας και τη συμπαράσταση της Αμφικτιονίας Ακαρνάνων θα μισθωσει 2 λεωφορεία για την μεταφορά του κοινού που επιθυμεί να παρευρεθεί στην παρουσίαση των αρχαίων ευρημάτων..
Αναχώρηση στις 8.00 το πρωί από την πλατεία 
Προσκαλούμε όλους του υποψήφιους περιφεριαρχες, τους υποψήφιους δημάρχους του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας καθώς και όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας όπως και καθε φορέα όλων των επιπέδων και απλούς πατριώτες που θέλουν να συμπαρασταθούν στο αγώνα μας να παραμείνει το Μουσείο Θυρρειου ανοικτό..Όπως του αξίζει.. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΟΥΚΗΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.