Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Mπαλκόνι παραλία στο Πανεπιστήμιο Πατρών!

Mπαλκόνι παραλία στο Πανεπιστήμιο Πατρών!

%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bb1
Το δάπεδό του παραπέμπει σε παραλία. Η θέα του, κόβει την ανάσα. Πρόκειται για ένα διαφορετικό μπαλκόνι. Αρκετά μεγάλο και με πρόσωπο στον πατραικό και τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.
Κι όμως δεν κατασκευάστηκε για να διαφέρει. Απλά συγκυρίες το διατηρούν εως σήμερα σε αυτη την εικόνα. Η οποία φυσικά δεν ενοχλεί κανένα. ίσως μόνο εκείνους που… προτιμούν την.. αμμουδιά στην παραλία!
Είναι το μπαλκόνι της γραμματείας στην Κοσμητεία του Πανεπιστημίου Πατρών το οποίο και απολαμβάνει η Γιώτα Παπακωνσταντίνου υπεύθυνη του γραφείου. Φυσικά ανάλογη θέα έχει και το γραφείο του Κοσμήτορα. Αλλά μάλλον δεν έχει τέτοιο.. βότσαλο στο μπαλκόνι!
%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bb2
%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bb3
Σε ερώτησή μας για το ιδιαίτερο αυτό υλικό σε ένα μπαλκόνι μας ενημέρωσαν πως είναι μια πρώτη μόνωση πριν γίνει η πλακόστρωσή του. Η οποία οποίο ωστόσο δεν έγινε ποτέ. Κάτι που όπως καταλαβαίνετε, δεν ενοχλεί κανέναν. Το αντίθετο…
Βγήκαμε στο μπαλκόνι για να δούμε από κοντά αν πρόκειται για αναγλυφο επίστρωμα ή για πραγματικά βότσαλα και σας διαβεβαιώνουμε πως πρόκειται για το δεύτερο!ΑΠΟ thebest.gr/

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ