Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Power Pass: «Άμεσα οι πληρωμές για το επίδομα ρεύματος»

Power Pass: «Άμεσα οι πληρωμές για το επίδομα ρεύματος»

Power Pass: «Άμεσα οι πληρωμές για το επίδομα ρεύματος»
Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της επεξεργασίας των αιτήσεων προκειμένου να ξεκινήσουν οι πληρωμές για το Power Pass βρίσκεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Γιάννη Οικονόμου.
«Άμεσα θα υπάρξει η καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, υπογραμμίζοντας ότι το επόμενο διάστημα θα ανοίξει και η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του Fuel Pass 2.

Σημειώνεται πως το ποσό της ενίσχυσης για το Power Pass υπολογίζεται με βάση την συνολική επιβάρυνση από την αύξηση του τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος – αφού αφαιρεθεί το άθροισμα των εκπτώσεων που έλαβαν τα νοικοκυριά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο από το κράτος και τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας.

Για τους οικιακούς καταναλωτές επιστρέφεται, συγκεκριμένα, το 60% του αυξημένου κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν χρεωθεί, για λογαριασμούς κύριας κατοικίας που έχουν εκδοθεί από την 01/12/2021 έως τις 31/05/2022 ανεξαρτήτως της περιόδου αναφοράς κατανάλωσης του λογαριασμού.dikaiologitika.gr/

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ