Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ Survivor: Απίστευτο έπαθλο! Ποιος κερδίζει το αυτοκίνητο;

Survivor: Απίστευτο έπαθλο! Ποιος κερδίζει το αυτοκίνητο;


Το αποψινό επεισόδιο του Survivor έχει ένα τεράστιο έπαθλο για τον νικητή! Στο trailer, ο Σάκης Τανιμανίδης μαρτυρά πως κερδίζουν ένα αυτοκίνητο!
Μόλις πέντε παίκτες έμειναν στο Survivor μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Ο τελικός του Survivor θα είναι αντρική υπόθεση. Πριν φτάσουμε όμως σε αυτόν, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στο Survivor καλά κρατούν. Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο και τα spoilers δίνουν και παίρνουν για το παιχνίδι επιβίωσης. Ιδιαιτέρως τώρα που βρισκόμαστε μια ανάμεσα από την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.
Ήρθε η ώρα τα πράγματα να μπουν σε μια σειρά… Τις προηγούμενες ημέρες δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση, ιδιαιτέρως όσον αφορά στον Γιάννη Σπαλιάρα… Οι πληροφορίες για το κουίζ στο οποίο συμμετέχουν και οικογενειακά ή αγαπημένα πρόσωπα των παικτών επαληθεύονται, μονάχα λίγο πιο σύντομα και όχι στον ημιτελικό.
Το τρέιλερ του Survivor
Στο νέο τρέιλερ του Survivor, για την Τρίτη 27 Ιουνίου, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει πως οι παίκτες να συμμετέχουν στο τελευταίο κουίζ του Survivor. Ο νικητής του κουίζ πρόκειται να κερδίσει το αυτοκίνητο που οδήγησε προ ημερών ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
«Στο τελευταίο κουίζ της χρονιάς, ο παίκτης που θα κερδίσει το αποψινό κουίζ, θα κερδίσει αυτό το αγρίμι. Διαφορετικό έπαθλο. Διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού. Σε άλλο επίπεδο και οι αποψινές ερωτήσεις» λέει συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης και όντως έτσι φαίνεται να είναι. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τα spoilers για αυτό το κουίζ, οι απαντήσεις των παικτών θα πρέπει να συμφωνούν με εκείνες των αγαπημένων τους προσώπων, με τα οποία έχει επικοινωνήσει η παραγωγή για τις απαντήσεις.
Ποιος κερδίζει το αυτοκίνητο;
Σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή La biri biri προ ημέρων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιστρέφει στην Ελλάδα έχοντας ένα μεγάλο έπαθλο, ένα αυτοκίνητο. Το ίδιο για το πρόσωπο που κερδίζει ανέφερε και η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω». Ότι δηλαδή ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο νικητής του κουίζ και ο τυχερός που θα κερδίσει το αυτοκίνητο.

zappit.gr/