Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ Survivor από σήμερα γίνεται ατομικό! Νέος αναπάντεχος τραυματισμός του Βασάλου!

Survivor από σήμερα γίνεται ατομικό! Νέος αναπάντεχος τραυματισμός του Βασάλου!


Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα όλου του Survivor. Οι ομάδες Διάσημων και Μαχητών διαλύονται και τα αγωνίσματα θα είναι πλέον ατομικά. Ο καθένας θα αγωνίζεται εναντίον όλων και μόνο για τον εαυτό του και όχι για λογαριασμό ομάδας.
Όπως είχε πει και η διευθύντρια του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ένας τραυματισμός στους Διάσημους θα άλλαζε άρδην την κατάσταση και έτσι από σήμερα το Survivor γίνεται ατομικό! Ο κάθε παίκτης πλέον θα παίζει για τον εαυτό του και
Ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσιάζεται στο trailer της Δευτέρας να ανακοινώνει στους παίκτες ότι πλέον το παιχνίδι γίνεται ατομικό, κάτι που σημαίνει ότι κάθε παίκτης θα αγωνίζεται για την πάρτη του και θα υπάρχει μόνο ένας νικητής στα αγωνίσματα.
Με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι γίνεται και πάλι ενδιαφέρον, αλλά και δίκαιο μετά τις αντιδράσεις για το ότι οι Διάσημοι είχαν μείνει μόνο δύο…
Από το τρέιλερ όμως του σημερινού επεισοδίου φαίνεται να τραυματίζεται και ο Βασάλος, χωρίς να έχει γίνει σαφές εάν πρόκειται για κάποιο σοβαρό τράβηγμα ή για επιπόλαιο χτύπημα. Πάντως σπεύδει γιατρός και στον Κωνσταντίνο.
Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

madata.gr