Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Αρχική ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ Survivor: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε τα παπούτσια του στον βαρκάρη για το...

Survivor: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε τα παπούτσια του στον βαρκάρη για το παιδί του»


Ο Μπο αποκαλύπτει: “Ο άνθρωπος δεν είχε για τον εαυτό του να φάει, σε μας θα έφερνε προμήθειες; Μας έφερε 2-3 φορές λίγη ζάχαρη, ένα κομμάτι ψωμί…”
Ο Μπο, αδύνατος και σέξι όσο ποτέ, βρέθηκε στο Πόρτο Χέλι, καλεσμένος στο Πρωινό. Ο παίκτης του Survivor μίλησε για πολλά. Ποια είναι η αλήθεια για την ανταλλαγή προϊόντων και γιατί έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος τα παπούτσια του στον βαρκάρη;
«Μπορεί να βάλεις στο μυαλό σου ότι θα βγω έξω να βρω κάτι να φάω. Κάποιες φορές είχαμε στο μυαλό μου «μήπως να βγω έξω να βρω κάτι να φάω, να επιβιώσουμε πραγματικά»; Αυτό έγινε κάποιες φορές και καταδικάστηκε από την παραγωγή και σταμάτησε.
Ο βαρκάρης και η οικογένειά του μας έδιναν τόση δύναμη κάθε φορά που πηγαίναμε στο αγώνισμα και σκεφτόμασταν τι μπορούμε να κάνουμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν ρεύμα, νερό.
Ο Ντάνος έδωσε στον βαρκάρη τα παπούτσια του για το παιδί του κι εκείνος μας έδωσε φαγητό. Δεν έγινε επί τούτου «θα σου δώσω αυτό, δώσε μου εκείνο». Οι «ανταλλαγές» δεν ήταν εμπορικές, έγιναν με άλλο κίνητρο. Ο άνθρωπος δεν είχε για τον εαυτό του να φάει, σε μας θα έφερνε προμήθειες; Μας έφερε 2-3 φορές λίγη ζάχαρη, ένα κομμάτι ψωμί, ψιλοπράγματα.
Πάντως, φεύγοντας από εκεί, κάναμε κάποιοι ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε αυτές τις οικογένειες».

πηγη .zappit.gr/

0Shares