Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023
Αρχική ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ Survivor Spoiler: Στον Ντάνο η δεύτερη ασυλία. Ποιος φεύγει;

Survivor Spoiler: Στον Ντάνο η δεύτερη ασυλία. Ποιος φεύγει;


Το σασπένς και η αγωνία είναι μεγάλη, την ίδια ώρα που τα έπαθλα στο παιχνίδι έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις
O Ντάνος είναι αυτός που θα πάρει την δεύτερη ατομική ασυλία και θα περάσει απευθείας στον ημιτελικό του Survivor. Ποιος αποχωρεί;
Αποκαλύψεις για τον παίκτη που κερδίζει τη δεύτερη ατομική ασυλία και πάει απευθείας στον ημιτελικό του Survivor, αλλά και για τον παίκτη που αποχωρεί την Κυριακή από το παιχνίδι επιβίωσης, είχαμε το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day.
Όπως λοιπόν ακούσαμε, ο Ντάνος είναι αυτός που θα πάρει την δεύτερη ατομική ασυλία και θα περάσει απευθείας στον ημιτελικό του Survivor. Από την άλλη, όπως είπε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος κοίταξε στο κινητό του για να επιβεβαιώσει το όνομα που του έστειλε η πηγή του, αυτός που θα αποχωρήσει την Κυριακή είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Με τον Μάριο να πηγαίνει κατευθείαν ημιτελικό και Κούβα και τους πέντε παίκτες να δίνουν μάχη σώμα με σώμα μπαίνουμε στο παιχνίδι της δεύτερης ασυλίας που σημαίνει ότι την Κυριακή φεύγει κάποιος από τον Αγ. Δομίνικο και οι φήμες όπως και οι διαρροές δείχνουν τον Αναγνωστόπουλο.
Οι άλλες διαρροές θέλουν τον Σπαλιάρα να φτάνει στον τελικό με τον Ντάνο απόλυτο κυρίαρχο και καλύτερο αγωνιστικά να παίρνει το πολυπόθητο έπαθλο του φετινού Survivor. Από εδώ και πέρα οι παίκτες που είναι δυνατοί σαν τον Βασσάλο και τον Μάριο τσακίζονται κυριολεκτικά από τα σχόλια και την παραγωγή να κατευθύνει με τα γυρίσματα που προβάλλει τον κόσμο εναντίον τους, δείχνοντας επίμονα μόνο τον ντάνο να σταυροκοπιέται διαρκώς.
Η απίθανη όπως φαινόταν στην αρχή θεωρία συνομωσίας φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα. Όλα δείχνουν Ντάνο για νικητή, το ίδιο και η συμπάθεια του κόσμου που τον έχει φέρει πολύ ψηλά ίσως και στην πρώτη θέση στην μυστική ψηφοφορία της οποίας το αποτέλεσμα απλώς υποθέτουμε, ενώ η παραγωγή έχοντάς το στα χέρια της μπορεί άνετα να κατευθύνει το παιχνίδι όχι μόνο προς τον πιο δυνατό αλλά και ως προς τον πιο συμπαθή παίκτη. Το ότι κάθεται μόνος και καμία σχέση δε θέλει να έχει με τους άλλους τέσσερις κανείς δεν το παρατηρεί τάχα.
Έτσι ο Αναγνωστόπουλος παίρνει το δρόμο της αναχώρησης μάλλον όχι αγωνιστικά, αλλά από την ψηφοφορία του κοινού που κρατά τον Σπαλιάρα μέσα.
Με τους κανονισμούς να αλλάζουν κάθε μέρα, κανονικά η ψηφοφορία του κοινού σε αυτή την άκρως αγωνιστική φάση δεν έπρεπε να παίζει ρόλο, παρόλο που ο αδύναμος Σπαλιάρας πολύ εξυπηρετεί τη νίκη του Ντάνου.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

.madata.gr/

0Shares