Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Yves Saint Laurent: Ζητούσε από τους δικούς του εραστές να τον μαστιγώνουν...

Yves Saint Laurent: Ζητούσε από τους δικούς του εραστές να τον μαστιγώνουν για να είναι σε θέση να δημιουργήσει.


Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή του δίπλα στον διάσημο σχεδιαστή μόδας Yves Saint Laurent και του εραστή του, Πιέρ Μπερζέ, παραχώρησε ο σοφέρ τους, Φαμπρίς Τομά.
Όπως αποκάλυψε ο Τομά, διαδέχθηκε τον πατέρα του που επίσης ήταν εραστής τους στη θέση του οδηγού του διάσημου μόδιστρου από το από το 1982 ως το 1989
Μάλιστα, τόνισε ότι η συμμετοχή του σε όργια ήταν αποτέλεσε απαραίτητο όρο για την πρόσληψή του όπως επίσης, να γίνει το ερωτικό παιχνίδι των Pierre Berge και Yves Saint Laurent. Μιλώντας με λεπτομέρειες αποκαλύπτει ότι ο ίδιος δοκίμαζε τους εραστές του Yves Saint Laurent ενώ αναφερόμενος στους δυο άνδρες τους χαρακτηρίζει «δύο μεγάλες προσωπικότητες, δύο εμβληματικούς ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα δύο όντα πολύ άρρωστα σεξουαλικά».
Ο Φαμπρίς Τομά, στο βιβλίο του «Ο Saint Laurent και εγώ, μία πολύ προσωπική ιστορία», που κυκλοφόρησε στις 12 Οκτωβρίου 2017, περιγράφει τον σχεδιαστή και τον εραστή του ως δύο ανθρώπους εξαρτημένους από τα σεξουαλικά όργια.
Όπως αποκαλύπτει ο Τομά, ο Πιέρ Μπερζέ μαστίγωνε τους εραστές του, ενώ ο Yves Saint Laurent ζητούσε από τους δικούς του εραστές να τον μαστιγώνουν για να είναι σε θέση να δημιουργήσει.
«Με τον Πιέρ Μπερζέ ήμουν ο μαστιγωμένος. Και για τον Υβ Σεν Λοράν ήμουν ο μαστιγωτής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τομά στην εκπομπή LCN που μεταδόθηκε στον Καναδά.
«Εμείς στην επιχείρηση, και λέω εμείς γιατί ήμαστε πολλοί στην ίδια περίπτωση, το ονομάζαμε αυτό «το παιχνιδάκι». Ο Πιέρ Μπερζέ λάτρευε να τον περιστοιχίζουν σεξουαλικοί σκλάβοι. Τελεία. Τα υπόλοιπα τα αφηγούμαι στο βιβλίο μου», πρόσθεσε.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Υβ Σεν Λορέν και ο Πιέρ Μπερζέ πέθαναν τον Ιούνιο του 2008 και τον Σεπτέμβριο του 2017, αντίστοιχα.
madata.gr/