ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑSTORIES

Αγόρασαν παλιό λεωφορείο με 1.300€ και μεταμόρφωσαν το εσωτερικό του στο σπίτι των ονείρων τους

Ανακαίνιση λεωφορείο σε σπίτι: Ένα ζευγάρι, αγόρασε από το eBay ένα παλιό λεωφορείοπροκειμένου να ανακαινίσουν το εσωτερικό του. Ξοδέυοντας λίγο περισσότερο από 11.000 ευρώ, μετέτρεψαν το παλιό όχημα στο σπίτι των ονείρων τους. Τα θετικά του; Πολύ φθηνότερο από την αγορά ενός νέου σπιτιού. Παράλληλα, αν βαρεθούν την περιοχή που βρίσκονται, ανάβουν την μηχανή και πηγαίνουν όπου θέλουν.

Ανακαίνιση λεωφορείο σε σπίτι: Πόσο κόστισε ξ συνολική αγορά

Πως θα σας φαινόταν αν ζούσατε σε λεωφορείο 23 ετών, το οποίο να κοστίζει περίπου 1.300 ευρώ. Επιπλέον έχετε την επιλογή να πηγαίνεται ταξίδια μαζί του. Φοβερό, αλλά λίγο δύσκολο να κοστίζει μόνο τόσο, έτσι δεν είναι;

Κι όμως, το ζευγάρι αυτό έκανε φοβερό deal. Αγόρασε στο eBay αυτό το παλιό όχημα και ξοδεύοντας λιγότερα από 11.400 ευρώ το μετέτρεψε σ’ ένα απίστευτο σπίτι.

Κι όλα άρχισαν από ένα: «Γιατί όχι;».

Το ζευγάρι μαζί με τα τρία παιδιά τους ταξίδεψαν με το σπίτι τους σε περιοχές του Βελγίου, της Γαλλίας και της Μεγάλης Βρετανίας.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.