Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022
Αρχική STORIES Αφησαν το άγχος της πόλης και ζουν στη φύση σε μια σκηνή!

Αφησαν το άγχος της πόλης και ζουν στη φύση σε μια σκηνή!

Αφησαν το άγχος της πόλης και ζουν στη φύση σε μια σκηνή!

Πολλοί άνθρωποι, κυρίως νέοι, διαλέγουν να παρατήσουν την ζωή στη πόλη και να ζήσουν στην φύση με ένα πιο οικονομικό και οικολογικό τρόπο. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα σπίτια δεν έχουν την πολυτέλεια των αντίστοιχων της πόλης.

Απλά η ζωή θέλει άλλα standards προκειμένου να έχουμε μια αληθινά ποιοτική ζωή.

 

Το νεαρό ζευγάρι που παράτησε την ζωή στην πόλη και ζει στην φύση

 

Το εν λόγω νεαρό ζευγάρι έχοντας ήδη ένα  μικρό αγόρι και ένα δεύτερο στα σκαριά πήρε την απόφαση ζωής να αναζητήσει  μια καθημερινότητα κοντά στη φύση. Άφησε λοιπόν την παλιά του κατοικία και μετακόμισε μόνιμα στο Νέο Μεξικό, σε μια αυτοσχέδια, αν και αναβαθμισμένη σκηνή, μέσα σε ένα μεγάλο κτήμα.

Οι ανέσεις της αναβαθμισμένης σκηνής

 

 

 

Ο μερακλής άντρας της οικογένειας που προφανώς πιάνουν τα χέρια του έφτιαξε όλα τα έπιπλα και τα φωτιστικά του σπιτιού. Το “σπίτι” αν και έχει φτιαχτεί με μικρό budget είναι άκρως λειτουργικό τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Το μεγάλο κτήμα και η αυλή

Η αυλή όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί έχει ένα  υπαίθριο σαλόνι που αναπτύσσεται με αφετηρία την επίσης αυτοσχέδια εξωτερική εστία, οριοθετημένη με μεγάλες πέτρες από το κοντινό ποτάμι, και που πλαισιώνεται από ξύλινα παιχνίδια, ένα μπάρμπεκιου και ένα περιβόλι.

 

 

 

Η ευτυχισμένη ζωή στη φύση

Η  οικογένεια προτιμά να ζει στη φύση απολαμβάνοντας τις χαρές της παρά τις δυσκολίες που κατά διαστήματα υπάρχουν λόγω των καιρικών συνθηκών

Δείτε την ιστορία της οικογένειας στο παρακάτω βίντεο

.i-diakopes.gr
0Shares