Θαύμα Παναγίας: Μέσα στη ζωή του ανθρώπου, υπάρχουν γεγονότα που δεν εξηγούνται, καθώς οι Ιατροί αδυνατούν να εκφραστούν με όρους της επιστήμης τους, λόγω των δεδομένων που έχουν στα χέρια τους (Ιατρικές εξετάσεις κ.α.).

Εκεί ο άνθρωπος, παρόλη την αμαρτωλότητά του, καταλαβαίνει ότι ο Θεός τον άκουσε, ότι η Μητέρα Του, η Κυρία Θεοτόκος, σπλαχνίσθηκε το παιδί του Υιού Της και δεν έμεινε απαθής στην πίστη και στην ικεσία.

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό στον άνθρωπο ν’ αναζητά την αγάπη του Θεού και να ελπίζει, και αυτή που μπορεί να μας τραβήξει κοντά στον Θεό την Προσευχή μας, δεν είναι άλλη από Την Κυρία Θεοτόκο, Την Μητέρα του Φωτός, Αυτή που φωτίζει τις μαυρισμένες καρδιές στις δυσκολίες της ζωής.

Έτσι και η Κυρία Κατερίνα Κ. από τον Βόλο 59 ετών, Το Σάββατο στις 2 Σεπτεμβρίου 2017 εισήλθε στο Νοσοκομείο του Βόλου, μετά από ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικό κάταγμα στον ώμο και οι γιατροί να την ενημερώνουν, μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις ότι ο ώμος της είναι διαλυμένος, πρέπει να χειρουργηθεί και να γίνει αρθροπλαστική, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχει γιατί ο οργανισμός μπορεί να μην δεχθεί το μόσχευμα, και ότι το χειρουργείο έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη.

Η Κυρία Κατερίνα έχασε την γη κάτω από τα πόδια της. Επικαλέστηκε την Παναγία Βασίλισσα πάρα πολλές φορές και κάποιος γνωστός της που ήρθε τον Ιούλιο από τον Βόλο στην Παναγία, τις είχε δώσει λαδάκι, την εικόνα της και αντίδωρο, το οποίο είχε ξεχασμένο στην τσάντα της.

Έβαζε συνέχεια λαδάκι από την Παναγία Βασίλισσα και παρακαλούσε στην εικόνα της να την βοηθήσει. Την Τρίτη το βράδυ, δύο ημέρες πριν γίνει το χειρουργείο, πέρασε ένας γιατρός και τις λέει ότι μπορεί και να μην κάνουμε εγχείρηση, γιατί το χέρι σου δεν είναι για εγχείρηση.

Την άλλη μέρα το πρωί, περνάει όλη η ομάδα των Γιατρών και τις λέει ότι αύριο θα χειρουργηθεί και θα γίνει η αρθροπλαστική. Η Κυρία Κατερίνα τους λέει ότι θα συνεννοηθεί με τον σύζυγό της και θα τους ενημερώσει για τις κινήσεις της.

Ένας πολύ καλός γιατρός Νευροχειρούργος γνωστός της, ήρθε και την είδε και τις είπε να πάνε στη Λάρισα σε έναν δικό του Γιατρό για να γίνει το χειρουργείο. Έτσι έβαλε υπογραφή και έφυγε από το Νοσοκομείο με το χέρι δεμένο.

Ένας γιατρός βρήκε την αδελφή της Κας Κατερίνας που δουλεύει ως Νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο και της είπε ότι σε τρεις εβδομάδες ήθελε να ξαναδεί την Κα Κατερίνα για να δει πως είναι ο ώμος της λόγω του σοβαρού περιστατικού.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2017 η Κα Κατερίνα έκλεισε ραντεβού να δει ο Γιατρός στο Κουτλιμπάνειο Νοσοκομείο Λάρισας τις εξετάσεις. Ο Γιατρός την ενημέρωσε ότι θα κάνει εισαγωγεί και θα χειρουργηθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017. Η Κα Κατερίνα από την στεναχώρια της, ανέβασε πίεση και ζάχαρο, χωρίς ποτέ να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Αφού έγιναν εκ νέου νέες εξετάσεις και ακτινογραφίες που ζήτησε ο γιατρός, περίμεναν έξω από το Ακτινολογικό τον Γιατρό ο οποίος είχε χειρουργείο, να δει τις ακτινογραφίες και να κάνουν εισαγωγή σε δωμάτιο.

Η Κα Κατερίνα παρακάλεσε την παναγία να την βοηθήσει και θυμήθηκε ότι στην τσάντα της είχε ξεχασμένο το αντίδωρο που τις είχαν φέρει από την Παναγία, το οποίο είχε μουχλιάσει και το έβγαλε για να το φάει διότι ήταν νηστική από το πρωί και η ώρα ήταν ήδη 14:00 το μεσημέρι.

-Μα καλά μουχλιασμένο αντίδωρο θα φας; της λέει ο Σύζυγός της Νικόλαος.

-Ναι είναι από την Παναγία ευλογημένο, τι θα πάθω; λέει η Κα Κατερίνα και έφαγε το αντίδωρο μένοντας πιστή στην βοήθεια της Παναγίας.

Γύρω στις 15:00 το μεσημέρι τους καλεί ο Γιατρός και τους λέει ότι με βάση τις εξετάσεις που έχω, το χέρι είναι καλά, ο ώμος έχει μπει στην θέση του και δεν χρειάζεται να γίνει χειρουργείο ούτε αρθροπλαστική.

Ο ώμος ο οποίος φαινόταν διαλυμένος στις πρώτες εξετάσεις, τοποθετήθηκε στην θέση του και τα μικρά καταγματάκια που υπάρχουν θα κλείσουν με το χρόνο, είπε ο Γιατρός καθυσυχάζοντας την Κα Κατερίνα η οποία δεν πίστευε αυτά που άκουγε.

Δοξάζοντας τον Θεό και την Παναγία Βασίλισσα επέστρεψαν στο σπίτι χωρίς να πιστεύουν όλο αυτό που έζησαν. Η πίεση και το ζάχαρο της Κας Κατερίνας επανήλθαν στα φυσιολογικά επίπεδα και ευχαρίστησαν την Παναγία για την Θαυμαστή επέμβαση να επανέλθει ο ώμος της. κανονικά.
ΠΗΓΗ

Από xiromeropress