ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Αφιέρωμα του Discover Greece στην Δυτική Ελλάδα!

rio
Η διάσημη Αρχαία Ολυμπία με τα διαχρονικά της ιδεώδη, η ονειρική ακτογραμμή της Ηλείας, η ιταλική φινέτσα της Πάτρας, το ηρωικό Μεσολόγγι, το ειδυλλιακό θέρετρο των Καλαβρύτων και η ρομαντική καστροπολιτεία της Ναυπάκτου ξετυλίγουν την ιδιαιτερότητα τους και μας ξεναγούν στην φωτεινή πλευρά της χώρας, στη Δυτική Ελλάδα.

Αξιοποιώντας την ποικιλομορφία της περιφέρειας που συνδυάζει διεθνούς φήμης αλλά και ανεξερεύνητους προορισμούς, απέραντες ακτογραμμές, ειδυλλιακές λίμνες και συναρπαστικούς ορεινούς όγκους, δραστηριότητες για κάθε προτίμηση και για κάθε εποχή, το Discover Greece εντάσσει στον σχεδιασμό του για το 2016-2017 την προβολή της Δυτικής Ελλάδας. Παράλληλα, έχει αναπτύξει νέες ειδικές σελίδες με πλούσιο περιεχόμενο και φωτογραφικό υλικό, προβάλλοντας το τουριστικό προϊόν και αναδεικνύοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, με τη μορφή των ταξιδιωτικών εμπειριών.

Οι σελίδες της Δυτικής Ελλάδας θα αποτελέσουν το περιεχόμενο μιας σειράς ψηφιακών αφιερωμάτων που θα υλοποιηθούν στην ψηφιακή πλατφόρμα Discovergreece.com και τα Social Media του που ξεπερνούν το 1.000.000 φίλους. Παράλληλα θα υλοποιηθεί στοχευμένο πλάνο ψηφιακής διαφήμισης, με στόχο την προβολή και προώθηση των προορισμών στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό.

Αυτή την εβδομάδα η Δυτική Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην κεντρική σελίδα του Discover Greece ως Top Story.
advertising.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.