Επιτέθηκε με ματσέτα στον σπιτονοικοκύρη γιατί του ζήτησε το νοίκι

0
219


Επίθεση με ματσέτα δέχθηκε ένας ηλικιωμένος από τη Φλόριντα επειδή πήγε να ζητήσει από το νοικάρη του το νοίκι που έχει καθυστερήσει να του πληρώσει.
Ο Maurice Blanchar νοικιάζει στον Jimmie Lee Leeks ένα μικρό στούντιο που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού του, στο Φορτ Λοντερντέιλ.
Την Τετάρτη 21/11 ο 89χρονος σπιτονοικοκύρης επισκέφθηκε τον 48χρονο για να του ζητήσει το νοίκι που έχει καθυστερήσει να του καταβάλει. Αυτό που τον περίμενε όμως ούτε που περνούσε από το μυαλό του. Ο Leeks δεν είδε προφανώς με καλό μάτι την επίσκεψη του 89χρονου και φρόντισε να του το δείξει. Για την ακρίβεια εξαγριώθηκε και τράβηξε ματσέτα για να τον σκοτώσει!
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές του Φορτ Λοντερντέιλ, ο σπιτονοικοκύρης τη γλίτωσε με κάποια τραύματα στο χέρι, στο κεφάλι και στο πόδι καθώς κατάφερε να υπερασπιστεί τον εαυτό του χρησιμοποιώντας το μπαστούνι του.
Αφού γλίτωσε τα χειρότερα, ο γεράκος ενημέρωσε σχετικά οι αρχές που προχώρησαν στη σύλληψη του 48χρονου ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία για βιαιοπραγία με φονικό όπλο.
ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here