In ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ


Σε πολλούς από εμάς που μεγαλώσαμε σε χωριό είναι πολύ γνώριμη η παραπάνω εικόνα,ειδικά τις κρύες ημέρες του χειμώνα που το τζάκι έπαιρνε φωτιά αναζητούσες κάτι για κολατσιό,και το ιδανικό για τα απογεύματα και τα κρύα πρωινά ήταν η προμάδα,το ψημένο χωριάτικο ψωμί στο τζάκι που συνοδεύονταν με ελιές και φέτα…ίσως οτι πιο γευστικό και υγεινό εκείνα τα χρόνια και τυχεροί οι άνθρωποι που ζουν ακόμα δτα όμορφια χωριά τους και το απολαμβάνουν..

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Start typing and press Enter to search