ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Η προμάδα στο τζάκι με ελιές και φέτα,το ιδανικό κολατσιό που τρώγαμε στο χωριό!


Σε πολλούς από εμάς που μεγαλώσαμε σε χωριό είναι πολύ γνώριμη η παραπάνω εικόνα,ειδικά τις κρύες ημέρες του χειμώνα που το τζάκι έπαιρνε φωτιά αναζητούσες κάτι για κολατσιό,και το ιδανικό για τα απογεύματα και τα κρύα πρωινά ήταν η προμάδα,το ψημένο χωριάτικο ψωμί στο τζάκι που συνοδεύονταν με ελιές και φέτα…ίσως οτι πιο γευστικό και υγεινό εκείνα τα χρόνια και τυχεροί οι άνθρωποι που ζουν ακόμα δτα όμορφια χωριά τους και το απολαμβάνουν..

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.