Σε πολλούς από εμάς που μεγαλώσαμε σε χωριό είναι πολύ γνώριμη η παραπάνω εικόνα,ειδικά τις κρύες ημέρες του χειμώνα που το τζάκι έπαιρνε φωτιά αναζητούσες κάτι για κολατσιό,και το ιδανικό για τα απογεύματα και τα κρύα πρωινά ήταν η προμάδα,το ψημένο χωριάτικο ψωμί στο τζάκι που συνοδεύονταν με ελιές και φέτα…ίσως οτι πιο γευστικό και υγεινό εκείνα τα χρόνια και τυχεροί οι άνθρωποι που ζουν ακόμα δτα όμορφια χωριά τους και το απολαμβάνουν..

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *