ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ

Με καταγωγή από τον Σπάρτο Αμφιλοχίας ο γιατρός που έκανε την πρώτη μεταμόσχευση γονάτου με μόσχευμα από 3D εκτυπωτή (βίντεο)

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα έμοιαζε πριν από λίγα χρόνια να περπατάει κανείς με… εκτυπωμένο γόνατο-Με καταγωγή από τον Σπάρτο Αμφιλοχίας ο διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής, Βαγγέλης Γάκης.
Και όμως η πρωτοποριακή επέμβαση με μόσχευμα που εκτυπώθηκε από τρισδιάστατο εκτυπωτή στην Ελβετία έγινε στη χώρα μας και ο ασθενής περπατούσε σε μόλις τρεις ώρες από το χειρουργείο!
Η μεταμόσχευση γονάτου έγινε στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού από τον διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής, Βαγγέλη Γάκη, ο οποίος εξηγεί στον ΑΝΤ1 ότι το μόσχευμα είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα του ασθενή.Να σημειώσουμε πως ο διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής, Βαγγέλης Γάκης έχει καταγωγή από την Αμφιλοχία και συγκεκριμένα από τον Σπάρτο.Ο ασθενής είναι ένας 35χρονος άνθρωπος που έχει τραυματιστεί σε τροχαίο και υπέφερε από φρικτούς πόνους.

 reader.gr

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.