Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει μάχη για την ζωή του

0
86


Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης καλείται να δώσει την πιο δύσκολη μάχη του, αυτή για την ζωή του – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του. Ο γνωστός παρουσιαστής με το μεγάλο χαμόγελο και τα μπλε μάτια επέστρεφε από διασκέδαση με τους φίλους του στα νότια προάστια όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες “καρφώθηκε” σε λεωφορείο – Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι σε περίπου μία εβδομάδα ο παρουσιαστής έχει τα γενέθλια του – Αγωνία για την οικογένεια και τους φίλους του –
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει μία σκληρή μάχη με τον θάνατο από το κρεβάτι της εντατικής στο Ασκληπιείο μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του το πρωί της Κυριακής (24.12.2017).
Τι συνέβη
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων «καρφώθηκε» με τη μηχανή του σε ένα λεωφορείο, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του μετά από διασκέδαση με φίλους του.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του και εδώ και λίγες ώρες να δίνει τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη μάχη που έχει δώσει μέχρι σήμερα… αυτή για την ίδια του τη ζωή.
Κρίσιμης σημασίας θα είναι τα επόμενα 24ωρα για τη εξέλιξη της υγείας του παρουσιαστή, που υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο στο κεφάλι και νοσηλεύεται στην εντατική.
Στο πλευρό του, όπως πάντα τα τελευταία χρόνια, η γυναίκα του Εβελίνα, ο μικρός του γιος Αλέξανδρος και οι φίλοι του.
newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here