ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ:”Το καλύτερο αύριο που επιθυμούμε μόνο μαζί μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Μόνο με τον συνδιασμο της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ……ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»

Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώθηκε.Όλο αυτό το διάστημα μαζί με τον Δήμαρχο Γεώργιο Αποστολάκη και τους συνυποψήφιους μου ,του συνδιασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ …..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» βρεθήκαμε μέσα στην κοινωνία γιατί από αυτήν προερχόμαστε.

Με προτάσεις, θέσεις αλλά κυρίως ανοικτά αυτιά στις επισημάνσεις και τα αιτήματα των πολιτών.

Σήμερα είναι ημέρα σκέψης και η Κυριακή είναι μέρα επιλογής.

Το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών για τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας είναι σημαντικό.

Ως Παντελής Αποστολάκης του Αγγέλου , υπηρέτησα την πενταετία που πέρασε από το Κέντρο Μέριμνας και Ανάπτυξες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με συνέπεια, χωρίς παρεκκλίσεις και καιροσκοπισμούς και σύμφωνα με τις αρχές που πιστεύω .

Έχοντας την ίδια επιθυμία, αλλά σημαντικά περισσότερη εμπειρία και δύναμη ζητώ τη στήριξη σας ώστε να αγωνιστώ για εμάς, με εσάς στο πλάι μου.

Το καλύτερο αύριο που επιθυμούμε μόνο μαζί μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Μόνο με τον συνδιασμο της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ……ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Με εκτίμηση,
Παντελής Αποστολάκης του Άγγελου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.