Παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή του Αστακιώτη ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΛΙΑ: «Σύναξη ονείρων» στην ΑΘΗΝΑ –

0
228


Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, σε μια ζεστή, ποιοτική ποιητική βραδιά, στο Polis Art Café, Aίθριο Στοάς βιβλίου – Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα, η παρουσίαση της αξιόλογης ποιητικής συλλογής «Σύναξη ονείρων», του Γιώργου Κολλιά με καταγωγή απο τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.
Φίλοι και γνωστοί του Αστακιώτη δημιουργού έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους γεμάτους ευαισθησία και δυναμισμό στίχους που περιλαμβάνει η συλλογή. Παρών στην εκδήλωση και ο Δημήτρης Στρατούλης μέλος ΠΓ της ΛΑΕ, Πρώην Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης……….
Για το βιβλίο μίλησαν οι:
Ο Κώστας Καρούσος– πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και ο Γιάννης Γερογιάννης- εκπαιδευτικός-ποιητής.
Αποσπάσματα διάβασαν οι:
Αργυρώ Βλαχογιάννη– οικονομολόγος, Κωνσταντίνα Ζαγάρη -ποιήτρια και Ηλίας Κωνσταντίνου– συγγραφέας, ποιητής, στιχουργός και την εκδήλωση συντόνισε η Κατερίνα Θανοπούλου, εκπαιδευτικός-ποιήτρια.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα-ποιητή:
Ο Γιώργος Κολλιάς είναι κοινωνιολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας, της Οικονομικής/Κοινωνιολογικής σχολής του Λοτζ Πολωνίας. Από το 1994 είναι επιστημονικός συνεργάτης του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ και συμμετέχει στο τμήμα τεκμηρίωσης και στον τομέα κοινωνικής πολιτικής. Έχει συμμετάσχει σε έρευνες μελέτες του ΙΝΕ στο πεδίο της κοινωνικής πολιτικής και των εργασιακών σχέσεων με δημοσιεύσεις στο περιοδικό ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του ΙΝΕ και συμβολή στο εκδοτικό του έργο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here