Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Σοκ:Η Μαρία Μενούνος: Διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Σοκ:Η Μαρία Μενούνος: Διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο.


Δύσκολες ώρες για την διάσημη ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ηθοποιό, Μαρία Μενούνος. Η Μενούνος, διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκε σε 7ωρη χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί ο όγκος που σύμφωνα με τους γιατρούς είχε μέγαθος μπάλας του γκόλφ.
Ο όγκος, αφαιρέθηκε σύμφωνα με τους γιατρούς με επιτυχία αλλά υπάρχει ο φόβος να δημιουργηθεί ξανά. Τραγική, ειρωνεία: η μητέρα της Λίτσα Μενούνος, πάσχει επίσης από όγκο στον εγκέφαλο 4ου σταδίου.
«Τον Φεβρουάριο νόμιζα ότι είχα πάθει μόλυνση στο αυτί και πήγα στον γιατρό ο οποίος μου είπε: «Τα αυτιά σου δεν έχουν πρόβλημα. Είναι τα πιο καθαρά που έχω δει. Τι άλλο αισθάνεσαι; Αισθάνομαι ζαλάδες και πονοκεφάλους. Χάνω λίγο τα λόγια μου και έχω πρόβλημα να διαβάζω το autocue», διηγήθηκε η Μενούνος στο περιοδικό People.
«Μπορεί να νομίζετε ότι είμαι τρελη, αλλά νομίζω ότι έχω όγκο όπως η μητέρα μου», είπε ακόμα στον γιατρό.
Ο γιατρός της απάντησε ότι φυσικά και δεν είναι τρελή και να έκανε μια αξονική. Η ίδια είπε ότι καθυστέρησε την αξονική γιατί την επόμενη εβδομάδα άρχισε να αισθάνεται καλυτερα. Τον Απρίλιο, η Μαρία έκανε την αξονική και έμαθε δυστυχώς ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο. Ενα μηνιγγίωμα. «Δεν έκλαψα. Γέλασα. Νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε πλάκα».
Η Μαρία, είπε στους γονείς της τα δυσάρεστα λίγες ημέρες πριν την επέμβαση. Επαθαν σοκ. Αλλά την διαβεβαίωναν ότι όλα θα πάνε καλά.
Η Μαρία έμεινε στο νοσοκομείο 6 ημέρες μετά την επέμβαση. Ο νευροχειρουργός διαβεβαίωσε ότι αφαιρέθηκε το 99,9% του όγκου και ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί ξανά σε ποσοστό 6 έως 7%.
Η 39χρονη Μαρία, είπε ότι η μητέρα της πηγαίνει επίσης καλύτερα και ότι ο όγκος της δείχνει να συρρικνώνεται.
Η επέμβαση της Μενούνος έγινε στις 8 Ιουνίου, την ημέρα των γενεθλίων της και είπε ότι μοιράστηκε την περιπέτειά της για να βοηθήσει όποιον μπορεί.
Βλέπει με άλλο μάτι την ζωή και προσπαθεί όπως και η μητέρα της να βλέπει την θετική πλευρά των πραγμάτων.
«Λεω στους ανθρώπους: Όταν το αυτοκίνητό σας κάνει έναν περίεργο θόρυβο το πάτε στον μηχανικό. Γιατί δεν κάνετε το ίδιο και με το σώμα σας; Είμαι τόσο τυχερή μέσα στην ατυχία μου.
Δίπλα της είναι ο αρραβωνιαστικός της Keven Undergaro, και η Μαρία αναρρώνει στο σπίτι της.
ΠΗΓΗ .newsit.gr/

0Shares