Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (06-08-2017) στην οδό Μέντας στη περιοχή της Έξω Παναγίτσας – Θρήνος για την 31χρονη Μαρία Παπαϊωάννου η οποία ήταν έγκυος 6 μηνών…
Δείτε αποκλειστικές εικόνες από το σημείο που έγινε η τραγωδία.
Όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά από την πρώτη στιγμή το EviaZoom.gr, το τραγικό συμβάν έγινε στη πυλωτή του σπιτιού που διέμενε η 31χρονη με τον 30χρονο αρραβωνιαστικό της.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η 31χρονη καθόταν σε μια καρέκλα από την οποία έπεσε για άγνωστο λόγο και τραυματίστηκε θανάσιμα. Την αιτία αποκάλυψε αργότερα στους αστυνομικούς ο 30χρονος αρραβωνιαστικός της.
Σε κατάσταση σοκ ανέφερε ότι έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο και χωρίς να το θέλει τραυμάτισε θανάσιμα την 31χρονη που καθόταν σε μία καρέκλα πίσω από το μοιραίο όχημα.
Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του μήνα επρόκειτο να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.
Ο 30χρονος συνελήφθη από την Τροχαία Χαλκίδας και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

www.eviazoom.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *