ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Σύμβαση για έργα οδοποιίας στα Αη Βασιλιώτικα υπέγραψε ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου.

cam01094
Στην υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο τεχνική εταιρεία για την κατασκευή έργων οδοποιίας στην περιοχή Αη Βασιλιώτικα προχώρησε ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου.

Σκοπός του έργου προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, το οποίο να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί με ίδιους πόρους του Δήμου, είναι η διάνοιξη, συντήρηση, ασφαλτόστρωση ή τσιμεντόστρωση διαφόρων οδών στη συγκεκριμένη περιοχή.
Ειδικότερα, με βάση σχετική μελέτη που συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ. Αγρινίου, προβλέπονται εργασίες διάνοιξης, εκσκαφών, κατασκευή επιχώματος, κατασκευή πεζοδρομίων, ρείθρων, κρασπέδων, κατασκευή φρεατίων απορροής όμβριων υδάτων, οδοστρωσία, τσιμεντόστρωση ή ασφαλτόστρωση, κατά περίπτωση όπως υποδεικνύει η μελέτη, υποδομή ηλεκτροφωτισμού (τοποθέτηση σωλήνων διέλευσης καλωδίων, αγωγός χάλκινος) και κατασκευή τοίχων αντιστήριξης όπου αυτό κριθεί απαραίτητο.

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.