Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, για την μεγάλη προσπάθεια που κάνατε και ανταμείβεστε σήμερα.
Ανταπεξήλθατε με τον ιδανικότερο τρόπο στη σπουδαία δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, που σας δίνει πλέον το “εισιτήριο” για να συνεχίσετε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, επισφραγίζοντας ταυτόχρονα τις επίπονες προσπάθειες και το διάβασμα που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια.
Αξίζουν, επίσης, συγχαρητήρια τόσο στις οικογένειές σας, όσο και στους καθηγητές, στους ανθρώπους δηλαδή, οι οποίοι σας στήριξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα και ήταν δίπλα σας σε αυτά τα βήματα.
Να ζητήσω όμως, και από όσους δεν τα κατάφεραν, να μη απογοητευτούν, καθώς δεν σταματά η ζωή και τα όνειρα με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως αποτυχία, αλλά ως δοκιμασία, μία μάχη που επιφέρει μόνο πολύτιμη εμπειρία και εφόδια για την ίδια την ζωή.
Να συγχαρώ και πάλι από βάθους καρδιάς όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες από όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και να τους ευχηθώ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις Πανελλήνιες, καλή επιτυχία στο ξεκίνημα της νέας πορείας τους.
Με τη δύναμη και την αισιοδοξία σας, δίνετε ελπίδα σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και σε εμάς τους ίδιους για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους πολίτες μας».

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *