Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Το «παιδί» του Αναστασίου, Γεράσιμο Μπακαδήμα θέλουν Ουτρέχτη και Αλάνιασπορ

Το «παιδί» του Αναστασίου, Γεράσιμο Μπακαδήμα θέλουν Ουτρέχτη και Αλάνιασπορ

 

Το «παιδί» του Αναστασίου, Γεράσιμο Μπακαδήμα θέλουν Ουτρέχτη και ΑλάνιασπορΗ ολλανδική Ουτρέχτη και η τουρκική Αλάνιασπορ ενδιαφέρονται για τον νεαρό αμυντικό του Παναιτωλικού Γεράσιμο Μπακαδήμα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ εντός των ημερών θα γίνουν οι επαφές.

Ο Γεράσιμος Μπακαδήμας είναι 22 ετών, «παιδί 100%» του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος την περασμένη σεζόν τον χρησιμοποίησε σε πέντε παιχνίδια με πιο σημαντικό αυτό με τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό κυπέλλου στο «Καραϊσκάκης», όπου ο νεαρός είχε σπουδαία απόδοση.

Σ΄ αυτό το παιχνίδι ο Παναιτωλικός έχασε 3-1 στην παράταση κι αποκλείστηκε, καθότι είχε νικήσει 2-1 στο Αγρίνιο.

Στην Ουτρέχτη, όπως είναι γνωστό, αγωνίζεται ο Τάσος Δουβίκας. Και οι Ολλανδοί ζήτησαν την γνώμη του, όπως λογικά και του Αναστασίου, που έκανε μεγάλη καριέρα στην χώρα της τουλίπας με την φανέλα της Ρόντα και του Άγιαξ.

Η Αλάνιασπορ από την μεριά της έχει γνώση του ελληνικού στοιχείου, καθότι εκεί έπαιξαν ο Γιώργος Τζαβέλας με τον Μανώλη Σιώπη και τον Τάσο Μπακασέτα.

Ο Μπακαδήμας αγωνίζεται ας κεντρικός αμυντικός η δεξιός μπακ. Γι να τον δώσει ο Παναιτωλικός θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Με λίγα, αποκλείεται να συναινέσει ο Αναστασίου, που πιστεύει στον νεαρό.

0Shares