Μια απίστευτη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης μιας ανήλικης στην οποία εμπλέκεται ο πατέρας της έχει προκαλέσει  αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισαν να ξετυλίγουν οι αστυνομικοί μετά από ανώνυμη καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το μεσημέρι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου και ώρα 15:00 συνέλαβαν την 57χρονο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αγρίνιο γιατί εξέδιδε την 15χρονη κόρη του στην πορνεία.
Επίσης για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ακόμη και ένας 53χρονος που φέρεται να είναι αυτός που ασελγούσε στην ανήλικη κοπέλα. Η υπόθεση έχε προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό, αφού ο πατέρας φέρεται να εξωθούσε στην πορνεία την 15χρονη κόρη του  έναντι αμοιβής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αγρίνιο.

Οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου με την κατηγορία σε βάρος τους για μαστροπεία και ασέλγεια σε ανήλικη έναντι αμοιβής.

Η αστυνομία τους συνέλαβε έπειτα από καταγγελίες σχετικά με ύποπτες και συχνές επισκέψεις του πατέρα με την κόρη στο κατάστημα του 53χρονου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανήλικη έβλεπε τον επαγγελματία τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα.

/www.agriniosite.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *