Η ισραηλινή ηγεσία έδωσε διαταγή στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας (Shin Bet, Mossad)να εξολοθρεύσουν κορυφαία στελέχη της Χαμάς εντός και εκτός χώρας!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση του Ισραήλ, οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες θα κτυπήσουν σε χώρες όπως Ιράν, Τουρκία, Κατάρ, Μαλαισία… Χώρες δηλαδή που φιλοξενούν, χρηματοδοτούν και εκπαιδεύουν στελέχη της Χαμάς.

Ουσιαστικά η πολεμική επιχείρηση των ισραηλινών ξεκίνησε πριν δύο 24ωρα όταν βομβαρδίστηκαν δύο κτίρια των Τούρκων. Ένα της οργάνωσης Yardimeli και ένα της οργάνωσης ΤΙΚΑ που λειτουργούσαν ως κέντρα της ΜΙΤ στην Γάζα.

Συνεχίστηκε δε πριν λίγο με τον ισραηλινό Στρατό να βομβαρδίζει κτίριο 13 ορόφων, όπου στεγάζονται τα κεντρικά του τηλεοπτικού δικτύου του Κατάρ Al-Jazeera.

Ο ανένδοτος πολεμικός αγώνας που κήρυξε μόλις το Ισραήλ θα έχει τεράστιες επιπτώσεις τόσο στις σχέσεις του με την Τουρκία όσο και στις σχέσεις του με το Κατάρ, με τον άξονα δηλαδή που στηρίζει την Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Η πολεμική αυτή αναμέτρηση θα είναι το προοίμιο μιας μεγαλύτερης σύγκρουσης που θα λάβει χώρα στην Μέση Ανατολή με ευθύνη φυσικά της Άγκυρας.
.makeleio.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *