Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την ”ταυτότητα” των ”μεταναστών” που πολιορκούν τα ελληνικά σύνορα.

Άντρες «ποτισμένους» με μίσους για την Ελλάδα, στέλνει στα σύνορα μας στον Έβρο ο Ερντογάν. Απειλούν, λειτουργούν οργανωμένα και προσπαθούν να εισβάλουν με βία στα χώρα μας.

Σύμφωνα με τον Alpha, οι ελληνικές αρχές έχουν καταλήξει στο ότι οι άνδρες που βρίσκονται στην τουρκική πλευρά, απέναντι από τις δυνάμεις της αστυνομίας είναι περίπου 300 άτομα ηλικίας 15 έως 40 ετών, οι περισσότεροι στην καταγωγή τους είναι Τουρκμένιοι και πρόκειται για κάποιους ακραίους που χαρακτηρίζονται ως μισθοφόροι.

Οι αρχές ανέφεραν επίσης ότι τους ίδιους ανθρώπους χρησιμοποιούν οι Τούρκοι και στη Συρία και στη Λιβύη και τους παρέχουν πολεμοφόδια.

Ταυτόχρονα σοκ προκαλεί το βίντεο, με ισλαμιστή στα σύνορα να λέει ότι θέλει όλους τους Έλληνες νεκρούς! Το στιγμιότυπο από το δελτίο του STAR στο 32:27.

Tαυτόχρονα έχουμε δημοσιεύματα-σοκ από Ελληνικά ΜΜΕ, όπου αναφέρουν πως ο Ερντογάν έχει σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» γράφει πως στο Πεντάγωνο εξετάζουν δύο σενάρια:

Τουρκικό ερευνητικό νότια της Κρήτης (εκεί η ελληνική πλευρά θα κληθεί να απαντήσει δυναμικά με το Πολεμικό μας Ναυτικό, ειδικά σε περίπτωση που το ερευνητικό συνοδεύσουν τουρκικές φρεγάτες)
Τουρκική προβοκάτσια στον Έβρο

Από την πλευρά της η εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» γράφει για «αποτυχημένο σχέδιο Ερντογάν για Ίμια της ΝΔ»:

«Ήθελαν να ρίξουν τον Μητσοτάκη και να προκαλέσουν εκλογές – Μεθόδευαν αποσταθεροποίηση μέσω αναλογικής και επεισόδιο στην ΑΟΖ της Κρήτης».

Όπως και να έχει η Τουρκία τα βρήκε ”σκούρα” στα σύνορα, καθώς η ελληνική αντίδραση ήταν άμεση και δυναμική.


πηγη

Από xiromeropress