Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε χθες Τετάρτη 6 Μαρτίου την οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στο Λιμενικό Ταμείο του Δήμου μας και την εταιρία Κυριακουλης για τον ελλιμενισμό σκαφών αναψυχής στην Βόνιτσα.
Ο Όμιλος Κυριακούλη είχε εκφράσει από τις αρχές του 2023 το ενδιαφέρον του για την σύναψη συμφωνίας.
Έγιναν πολλές συναντήσεις ανάμεσα σε εκπρόσωπους της εταιρίας και τον ίδιο τον κ. Κυριακουλη με εμένα προσωπικά, τον τότε πρόεδρο του Λιμενικού Ταμειου κ. Βίτσα και τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Μασούρα τόσο στον Δημαρχείο όσο και στον χώρο της παραλίας της Βόνιτσας.
Από το καλοκαίρι του 2023 οι δικηγόροι των δύο πλευρών ξεκίνησαν όλες τις διαδικασίες για την σύνταξη του συμφωνητικού.
Στην συνέχεια ενημερώσαμε σχετικά τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Κασόλα και ζητήσαμε από τον τότε πρόεδρο της Δ.Κ. Βόνιτσας κ. Δημακα να συγκαλέσει άμεσα τοπικό συμβούλιο για να κανει αποδεκτο το αίτημα της εταιρίας.
Από τις 8 Νοεμβριου οι δύο πλευρές είχαμε συμφωνήσει για τους όρους της σύμβασης και σε συνεννόηση με τον κ. Κασόλα αποφασίσαμε αυτή να υπογραφεί από τη νέα Δημοτική Αρχή, κάτι που πραγματοποιήθηκε χθες.
Είναι μία πολύ θετική εξέλιξη για τον Δήμο μας ή υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης για τον ελλιμενισμό των σκαφών στο νέο παραλιακό μέτωπο που η δική μας διοίκηση δημιούργησε.
Ελπίζουμε η νέα Δημοτική Αρχή να συνεχίσει και να ολοκληρώσει όσα έργα της έχουμε αφήσει ως παρακαταθήκη με γνώμονα πάντα το καλό των Δημοτών και μόνο…

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *