Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

<<ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ>>
Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας , για άλλη μια φορά είναι παρών στις σύγχρονες καινοτομίες και έκανε τις απαραίτητες ενέργειες , ώστε να ενταχθούν αρκετά Δημοτικά και Σχολικά κτίρια στην ενεργειακή αναβάθμιση.
Τα κτίρια αυτά , τα οποία έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης είναι : το Δημαρχείο Βόνιτσας , το Γυμνάσιο Βόνιτσας, το Δημοτικό σχολείο Παλαίρου ,καθώς και το Δημοτικό σχολείο Μοναστηρακίου. ‘Εχει υπογραφεί, ήδη σύμβαση με συνολική δαπάνη προϋπολογισμού 968.000€ και έχει γίνει η εγκατάσταση εργολάβου .
Συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς ,καθώς είναι έτοιμη η υποβολή πρότασης για ενεργειακή αναβάθμιση και άλλων δημοτικών κτιρίων ,μέσω του προγράμματος ΗΛΕΚΤΡΑ. Τα κτίρια αυτά είναι το Δημαρχείο Παλαίρου , Γυμνάσιο και Λύκειο Παλαίρου ,καθώς και το Γυμνάσιο Κατούνας.
Στόχος μας, η ενεργειακή αναβάθμιση όλων των Δημοτικών και Σχολικών κτιρίων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, διότι αυτή θα συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη χρήση ενεργειών φιλικών ως προς το περιβάλλον , όπως η ηλιακή και αιολική ενέργεια. Επιπροσθέτως, θα βοηθήσει στην μείωση του ενεργειακού κόστους και στην οικονομική ελάφρυνση των Δημοτών μας ,που ταλανίζονται από την ακρίβεια της ηλεκτρικής ενέργειας.
Αρωγός μας ,η πρόοδος ,η πρωτοπορία , η προστασία του περιβάλλοντος και η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.
Εμείς ,άλλωστε έχουμε αποδείξει ότι είμαστε στα δύσκολα παρόντες στα εύκολα είναι άλλοι…
Συνεχίζουμε ,να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και να είμαστε προσήλωμενοι απέναντι στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Έρχονται κι άλλα σπουδαία επιτεύγματα, άλλωστε μην ξεχνάμε έργα και όχι λόγια!
Δύναμη Πολιτών Συνεχίζουμε με Όραμα και Καινοτομίες!