Μπορεί το Casa de Papel na ολοκλήρωσε τον κύκλο του, όμως μια νέα παραγωγή από την Κορέα έρχεται το επόμενο διάστημα, για να αντικαταστήσει το κενό που άφησε η συμμορία του Καθηγητή. Ο λόγος για την κορεατική εκδοχή της σειράς, η οποία είναι βασισμένη στο ίδιο σενάριο της ισπανικής, με ελάχιστες μετατροπές.

Αυτό που αλλάζει λοιπόν είναι είναι οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι που θα δούμε ηθοποιούς από τη Νότια Κορέα, ενώ η μεγαλύτερη διαφορά αφορά τις μάσκες που φορούν οι ληστές.  Στην κορεατική εκδοχή λοιπόν η ομάδα του καθηγητή θα φορά μάσκες με το πρόσωπο του Yangban.

 Ποιος είναι ο Yangban

Πρόκειται για μια παραδοσιακή κωμική φιγούρα, την οποία φορούσαν ως μάσκα σε πανηγύρια για γιορτές στου δρόμους, με την δημιουργία της να αναζητείται στις αρχές του 12ου αιώνα μ.Χ. Ο Yangban ουσιαστικά «κορόιδευε» τους αριστοκράτες της εποχής και χρησιμοποιούνταν για να σατιρίσει διάφορες καταστάσεις.

Koreans oldest pic 3

Πηγή φωτογραφίας: wikipedia

Η νέα κορεατική σειρά του Netflix θα ανέβει στην πλατφόρμα στις 24 Ιουνίου.

 

 

Στη σειρά των 12 επεισοδίων σε σκηνοθεσία Kim Hong-Sun (Voice, Black) πρωταγωνιστεί ο διάσημος από την εμφάνισή του στο Oldboy και το Healer, Yoo Ji-tae και οι Kim Yunjin (“Shiri,””Lost”), Park Hae-soo (“Squid Game,””Prison Playbook”), Jeon Jong-seo (“Call,””Burning”).

 

dikaiologitika.gr/

Από xiromeropress