Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Σχετικά ο Γέροντας Παΐσιος είχε πει μια άλλη φορά για τα νερά: «Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν από ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα και τα χρησιμοποιούν γιά αρδευτικά έργα, τότε να ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπεί στην ετοιμασία του μεγάλου εκείνου πολέμου και ότι προετοιμάζεται ο δρόμος για τις μύριες μυριάδων στρατού των από ανατολών ηλίου, που αναφέρει η Αποκάλυψη.

Μέσα σε όλη την ετοιμασία είναι και τούτο: πρέπει να “χει στερέψει ο ποταμός Ευφράτης για να μπορέσει να περάσει έτσι ο πολυάριθμος στρατός.

Αν και -γελούσε ο Γέροντας σ΄ αυτό το σημείο- διακόσια εκατομμύρια Κινέζοι, όταν φτάσουν εκεί, από ένα κύπελλο νερό να πιουν, πάει, τον άδειασαν τον Ευφράτη»!

Προφητεία Αγίου Παϊσίου: Ο Γέροντας Παΐσιος είναι αναμφίβολα μια μεγάλη μορφή της Ορθοδοξίας. Οι μαρτυρίες όσων των γνώρισαν είναι η ακλόνητη απόδειξη.

Πολλές είναι οι προβλέψεις ή οι προφητείες του Γέροντα, τις οποίες παρότι έλεγε πριν 20-30 χρόνια, όταν τις διαβάζει κάποιος νομίζει ότι περιγράφει με τρομερή ευκρίνεια τη σημερινή εποχή.

Υπάρχει, όμως και μια προφητεία, η οποία αποδίδεται σε μαρτυρία του Ανδρέα Ξενοφώντος από τη Λεμεσό που είχε επισκεφτεί το Γέροντα Παΐσιο το 1989 και έχει ανέβει στο YouTube από την 1η Μαΐου 2012!

Αυτή η προφητεία συνδέεται -σχεδόν ταυτίζεται θα λέγαμε- με τα πολεμικά γεγονότα που συμβαίνουν τώρα στο Ιράκ, στη Συρία και στο Κουρδιστάν, αλλά και στις προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Κυπριακή ΑΟΖ.ekklisiaonline.gr

Από xiromeropress