H αξιοπρέπεια νίκησε στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας” τόνισε ο Θανάσης Κασόλας που με 219 ψήφους διαφορά από το συνδυασμό του Γιώργου Αποστολάκη και ποσοστό 50,99% εξελέγη νέος δήμαρχος της περιοχής.

 Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, μιλώντας στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού,  έκανε λόγο για νίκη κόντρα σε όλους και σε όλα, καθώς όπως σχολίασε αφήνοντας αιχμές, “δεν νικήσαμε μόνο έναν αντίπαλο”.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε ότι τέθηκαν πολλά εμπόδια και πως οι ψηφοφόροι δέχθηκαν πιέσεις. Χαρακτήρισε δε τον κ. Αποστολάκη πολύ δυνατό αντίπαλο.

Εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη δημοτική του ομάδα ακόμα και στους υποψηφίους δεν εξελέγησαν γιατί συνετέλεσαν με ουσιαστικό τρόπο στη νίκη, στην ελάσσονα αντιπολίτευση και στην οικογένειά του για τη στήριξη.

Ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτας από την 1η Ιανουαρίου μπαίνει σε νέα τροχιά, υποσχέθηκε ο νεοκλεγείς δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτας κάνοντας λόγο για μεγάλη ευθύνη  και επικαλέστηκε το προεκλογικό σύνθημα “Κασόλα άλλαξέ τα όλα”.

Από xiromeropress