Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε, η οποία διαδραματίζεται στην Κόρινθο. Πολύτεκνη οικογένεια ζει τα τελευταία χρόνια σε λαγούμι, μήκους 30 μέτρων στη θέση «Σαΐτας» στο Μάννα Κορινθίας, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή.

Σύμφωνα με το flamis.gr, η οικογένεια ζει υπό άθλιες συνθήκες. Τα μέλη της, που μοιάζουν με «ανθρώπους των σπηλαίων», κυκλοφορούν με τόξα, βέλη και αυτοσχέδια όπλα και προκαλούν καταστροφές σε χωράφια και αυτοκίνητα της περιοχής.

Το περασμένο Σάββατο, στις 20:00 το βράδυ, 67χρονος αγρότης πήγε στο αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου και υπέβαλε έγκληση κατά αγνώστου, ο οποίος διαμένει υπό πρωτόγονες συνθήκες κοντά στο χωράφι του, γιατί έβαλε φωτιά στο αγροτικό αυτοκίνητο του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χωράφι του.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστης του εμπρησμού είναι ένας 45χρονος άνδρας που μένει στην περιοχή.

Την επόμενη μέρα το πρωί ισχυρές δυνάμεις παρουσία εισαγγελέα πήγαν στο σημείο, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με τον 45χρονο, την 39χρονη γυναίκα του, την 22χρονη κόρη του και ένα ακόμη ανήλικο άτομο. Η οικογένεια, όχι μόνο αρνήθηκε τον έλεγχο, αλλά αντιστάθηκε, επιτέθηκε στους αστυνομικούς τραυματίζοντας με ένα ξύλο αστυνομικό στο κεφάλ.

Στη συνέχεια και οι τέσσερις άρπαξαν όπλα που είχαν κρυμμένα στο σημείο, πυροβόλησαν κατά του κλιμακίου και εξαφανίστηκαν από την περιοχή.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας στο σημείο που διαμένει η οικογένεια πήγαν αστυνομικοί της ΕΚΑΜ από την Αθήνα και της ΟΠΚΕ και μετά από επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν τα 4 άτομα που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και διαπιστώσουν πως η πολύτεκνη οικογένεια (έχουν ακόμα ένα βρέφος ενός έτους, ένα κοριτσάκι 6 ετών και ένα αγοράκι 14 ετών) διαμένουν σε αυτοσχέδιο παράπηγμα, από όπου απουσιάζουν τα απολύτως απαραίτητα. Κάτω από το χωμάτινο δάπεδο έχουν σκάψει τούνελ μήκους 30 μέτρων που καταλήγει σε μια ρεματιά.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τυφέκιο, ένα αεροβόλο όπλο, 102 κυνηγετικά φυσίγγια, 81 σφαίρες πολεμικού όπλου, 7 αυτοσχέδια τόξα, 20 βέλη, 4 μαχαίρια και ένα τσεκούρι.
ΠΗΓΗ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *