Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε μια παραλία της Ρόδου στις 28 Νοεμβρίου.
Η μητέρα της 21χρονης μίλησε με δάκρυα στα μάτια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» και περιέγραψε τις δραματικές στιγμές τις οποίες έζησε αφού την ενημέρωσαν πως το παιδί της είχε δολοφονηθεί…
«Χάθηκε τόσο άδικα, τόσο απρόσμενα, μέσα στο άνθος της ηλικίας της… Το σώμα του παιδιού μου ξεβράστηκε, καταχτυπημένο, με στραγγαλισμό. Ζωντανό το ρίξανε μέσα στη θάλασσα και βρέθηκε 50 χιλιόμετρα μακριά… Θέλω να βρεθούν οι υπαίτιοι, να καταδικαστούν και να τους ρωτήσω γιατί το κάνανε. Δεν είναι άνθρωποι; Δεν έχουν αισθήματα; Τι είχαν μέσα στη ψυχή τους… Την τελευταία φορά που την είδα ήταν στις 29 Αυγούστου, που την χαιρέτησα στο λιμάνι του Πειραιά. Από τότε μιλούσαμε μόνο τηλεφωνικά… Στο νεκροτομείο την αναγνώρισε ο ίδιος της ο μπαμπάς…», δήλωσε χαρακτηριστικά η άτυχη μάνα της 21χρονης φοιτήτριας.
«Γκρεμίστηκαν τα πάντα. Εγώ τώρα είμαι πεθαμένη, είμαι θυμωμένη. Έχω οργή και θυμό με τους πάντες… Φανταζόμουν να την κάνω νυφούλα, όχι να έρθει στο σπίτι με φέρετρο και να τη στείλω νύφη στον άλλο κόσμο…».
madata

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *