Στο πανέμορφο καρπενήσι η τοπική συνταγή και το μεράκι των κατοίκων δίνουν στο τσίπουρο μία μοναδική γεύση. Όσοι το δοκιμάζουν, δεν αμελούν να προμηθευτούν και ένα μπουκάλι φεύγοντας. Το τσίπουρο έχει ταυτιστεί με την ζεστή φιλοξενία των καλόκαρδων Ευρυτανών. Ένα ποτηράκι τσίπουρο για εκείνους ταυτίζετε με το καλωσόρισμα των ξένων. Τα ντόπια κρέατα και τα αλλαντικά αποτελούν ταιριαστό μεζέ για το τσίπουρο.Στις φώτο ο Πάπα Νίκος στο Μικρό Χωριό μας δίνει μαθήματα για παραδοσιακό τσίπουρο!ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΑΜΙΔΑΣ!