Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου ” Τα Κοροντα ” στις 11 Μαρτίου 2018 ημέρα Κυριακή μεσημέρι στη μουσική ταβέρνα Απτάλικο στο Περιστέρι. Παρα τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου, ο οποίος γέμισε το κέντρο. Η ζωντανή μουσική και τα όμορφα τραγούδια ανέβασαν το κέφι στα ύψη και όλοι χορέψαν, διασκέδασαν και απόλαυσαν ένα όμορφο μεσημέρι. Η διάθεση, η ζεστή ατμόσφαιρα και το κέφι έκαναν το μεσημέρι να κυλίσει όμορφα και ξεχωριστά. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ταξιάρχης Σάββας μαζί με τα μέλη του Δ.Σ.
καλωσόρισαν το κόσμο και τον ευχαρίστησαν για τη παρουσία του. Στο χαιρετησμό του ο Πρόεδρος παρουσίασε το μέχρι τώρα έργο του Συλλόγου και στη συνέχεια εξήγγειλε τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες που προγραμματίζει το Δ.Σ. . Στη λαχειοφόρο αγορά κληρώθηκαν δυο πολυ ωραία δώρα ( tablet ). Την εκδήλωση του Συλλόγου μας τίμησαν με τη παρουσία τους ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Παναγίωτης Κουρουμπλής, η Ρένια Ζαρκαδούλα υποψήφια Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο κ. Απόστολος Πανταζής Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ξηρομέρου, κ. Κώστας Γεωργούλας, πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δημου Ξηρομέρου, ο Τάκης Κοθρούλας υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ο.Π.ΣΥ.Ξ., και η κ. Σοφία Μπενέκου γενική γραμματέας του συλλόγου Μπαμπινιωτών “Χριστόδουλος Παμπλέκης”
Τους συγχωριανούς και φίλους που πήραν μέρος στη χοροεσπερίδα μάγεψε με τα τραγούδια του ο συμπατριώτης μας τραγουδιστής απο τις Φυτείες Ξηρομέρου Βασίλης Κολοβός.






πηγη ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *