Διπλή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 3 Αυγούστου, στο Μοναστηράκι Βόνιτσας με την «Ημέρα παιδιού και χαράς” και το 1ο Χορευτικό Αντάμωμα Μοναστηρακίου.
Τα παιδιά χάρηκαν και απόλαυσαν τα υπέροχα διαδραστικά παιχνίδια, διασκέδασαν με κλόουν και μουσική, βάφτηκαν και ζωγράφισαν………

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένα πολύ ωραίο μουσικοχορευτικό θέαμα, απο τα χορευτικά: Προοδευτικός Σύλλογος Ματαράγκας, Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Αγρινίου “ Συντροφιά με την Παράδοση“ και Χορευτικό Συλλόγου Γυναικών Ακτίου Βόνιτσας “ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ”.
Την διοργάνωση είχε αναλάβει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μοναστηρακίου σε συνεργασία με το Κέντρο Μέριμνας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και η πρόεδρος του Συλλόγου κα Δήμητρα Παληογιάννη, τόνισε ικανοποιημένη: “Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους βοηθήσαν για αυτήν την βραδιά. Μα πιο πολύ τα παιδιά μας με τα όμορφα παιχνίδια που μας χαρισανε και μας κάνανε να νιώσουμε παιδιά μαζί τους. Και τα υπέροχα χορευτικά που μας τίμησαν να έρθουν στο υπέροχο χωριό μας και να μας χαρίσουν μια υπέροχη βραδιά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους από καρδιάς“.
Προοδευτικός Σύλλογος Ματαράγκας

Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Αγρινίου “ Συντροφιά με την Παράδοση “

ΦΩΤΟ: 
Dimitra Palliogianni
http://mpampini.blogspot.com/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *