Το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 αφίχθησαν στην πόλη του Αστακού οι αποστολές των συλλόγων που θα συμμετέχουν στο SUMMER CAMP TAEKWONDO που διοργανώνεται από 21 έως 26-07-2018 για τέταρτη συνεχή χρονιά. Όλα δείχνουν ότι και φέτος ο Αστακός θα ξαναζήσει τους ρυθμούς του TAEKWONDO για μία εβδομάδα, αφού έχει έρθει στην πόλη μεγάλος αριθμός αθλητών με τους συνοδούς τους από διάφορες πόλεις της Ελλάδας (Ιωάννινα – Αγρίνιο – Μέτσοβο – Αθήνα – Τρίκαλα κ.λπ.), έχοντας ανάμεσά τους αθλητές που έχουν διακριθεί σε πανελλήνια αλλά και διεθνή πρωταθλήματα. Επίσης, συμμετέχουν εκτός των ελληνικών συλλόγων δύο δυνατοί σύλλογοι από την πόλη των Τιράνων με αθλητές μέλη της Εθνικής Ομάδος της χώρας τους, συνοδευόμενοι από τον προπονητή της Εθνικής Αλβανίας.

Σίγουρα είναι ένα θετικό γεγονός τόσο για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ όσο και για την πόλη του Αστακού να επιλέγουν τόσοι αθλητές από διάφορες πόλεις να περάσουν μία εβδομάδα προπόνησης και διακοπών στην πόλη του Αστακού. Σκοπός της συνάντησης είναι η αγωνιστική επαφή των αθλητών, η ανταλλαγή τεχνικών και γνώσεων, η γενικότερη προετοιμασία για όσους ακολουθούν τον πρωταθλητισμό, αλλά και η σύσφιξη δεσμών φιλίας μεταξύ των αθλητών, σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία τους.

Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά πρωί και απόγευμα στο κλειστό στάδιο που βρίσκεται στο Γυμνάσιο, εκτός από την Δευτέρα 23-07-2018 το απόγευμα, που θα διεξαχθεί ανοιχτή προπόνηση στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Εδώ παρακαλούμε να είναι ελεύθερο το γήπεδο από τυχόν αθλούμενους προκειμένου να μην παρεμποδιστεί το πρόγραμμα των προπονήσεων, την ημέρα αυτή.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ εύχεται καλές προπονήσεις και καλή διαμονή σε όλους. Επίσης ευχαριστεί τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και την επιλογή του τόπου μας για την προετοιμασία και τις διακοπές τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Powered by WPeMatico

Από xiromeropress