«Μνημόνιο συνεργασίας» υπέγραψαν τρεις επικεφαλής συνδυασμών του δήμου Ξηρομέρου.

Ο Αλέξανδρος Σάββας θα ηγηθεί του συνδυασμού που θα διεκδικήσει τη δημαρχία με τη στήριξη του πρώην δημάρχου Ξηρομέρου Ερωτόκριτου Γαλούνη και του πρώην δημάρχου Αστακού Παναγιώτη Στάικου.

Η ανακοίνωση:

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σήμερα 8-6-2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 μμ συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο GIANNIS VILLAGE  στον Αστακό ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ » Αλέξανδρος Σάββας και ο Ερωτόκριτος Γαλούνης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ », που είχε εξουσιοδότηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΖΟΩΓΟΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ » Παναγιώτη Σταικου , συνοδευόμενοι από στελέχη των παρατάξεων τους, οι οποίοι μετά από διαλογική συζήτηση, συμφώνησαν ομόφωνα να συνεργαστούν στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη 2023 με επικεφαλής τον αρχηγό της δημοτικής παράταξης«ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ » Αλέξανδρο Σάββα, προκειμένου οι παραπάνω τρεις παρατάξεις να διεκδικήσουν από κοινού και αξιόπιστα την πολιτική αλλαγή στο Δήμο Ξηρομέρου.

Η συζήτηση έγινε με εποικοδομητικό τρόπο και μέσα σε πνεύμα πλήρους κατανόησης από όλες τις πλευρές.

Οι υπογράφοντες αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ

Ανακλήθηκε το…ανεπιθύμητος

Σημειωτέον πως μετά το «Μνημόνιο» ο συνδυασμός ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ανακάλεσε τα περι «ανεπιθύμητου» για τον κ. Γαλούνη.

Η ανακοίνωση:

Ο Συνδυασμός μας αισθάνεται την ανάγκη να επανορθώσει τον τίτλο του δελτίου τύπου που εκδόθηκε στης 18 – 3 – 2023 της επιτροπής εκλογικού αγώνα της παράταξής μας, που χαρακτήριζε «ανεπιθύμητο» τον κ. Γαλούνη. και τούτο γιατί ο εν λόγω χαρακτηρισμός δεν απηχεί και δεν εκφράζει ούτε τις απόψεις του επικεφαλής του Συνδυασμού κ Αλέξανδρου Σάββα τέως προέδρου Εφετών, ούτε και των μελών του.

Η φράση που χρησιμοποιήθηκε ήταν αδόκιμη και αυτό προκύπτει από το ίδιο το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, στην οποία κανένας μειωτικός χαρακτηρισμός, ή υβριστικό σχόλιο εμπεριέχεται σε βάρος του κ. Γαλούνη και σε συνεπώς το περιεχόμενο της ανακοίνωσης είναι σε αναντιστοιχία με τον χρησιμοποιηθέντα τίτλο .

Πρόκειται για αστοχία, απόρροια της έντασης του προεκλογικού αγώνα .
Μετά την διευκρίνιση αυτή συνεχίζουμε όλοι μαζί σε πνεύμα συνεργασίας για το καλό και μόνο του τόπου μας.