Τρία όπλα χρησιμοποιήθηκαν για τις μπαλωθιές στο γλέντι της βάφτισης στο κτήμα Καρδακάρη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο χωριό Άφρα της Κέρκυρας. Ένας από αυτά, ήταν αυτό που τραυμάτισε θανάσιμα την 56χρονη την στιγμή που και η ίδια έριχνε μπαλωθιές.
Το θύμα ήταν η γιαγιά του μωρού που βαφτίστηκε και ως υπαίτιος για τον θάνατό της συνελήφθη ο 60χρονος οικοδεσπότης και διοργανωτής του γλεντιού, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι παππούς του νεοφώτιστου από την άλλη πλευρά. Ο άνδρας παρέδωσε στους αστυνομικούς το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε κατά λάθος την 56χρονη, όταν προσπάθησε να το ξεμπλοκάρει και εκπυρσοκρότησε, μαζί με τον γεμιστήρα και πέντε κάλυκες.
Ο 60χρονος οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και άσκοπους πυροβολισμούς. Μαζί του παραπέμπονται με τις ίδιες κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, όχι όμως αυτή της ανθρωποκτονίας, ένας 41χρονος και μια 31χρονη που επίσης φέρονται να πυροβολούσαν στον αέρα.
Στο πλαίσιο των ερευνών, εκτός από το μοιραίο πιστόλι που παρέδωσε ο 60χρονος, στην κατοικία του κατασχέθηκαν άλλα τρία πιστόλια και 159 φυσίγγια.
Το τραγικό δυστύχημα έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία στην Άφρα όπου, σε ένδειξη πένθους για τον χαμό της 56χρονης που ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, ματαιώθηκε το ετήσιο πανηγύρι που θα γινόταν στις 6
πηγη dikaiologitika.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *